Toimistosihteerille töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee nyt Sinua reipas ja innostunut

TOIMISTOSIHTEERI vakituiseen työsuhteeseen terveyspalveluihin.

Toimi täytetään 1.10.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa AMK tutkintoa tai aikaisempaa opistotason tutkintoa, työkokemusta toimistotehtävistä ja hyvää tietoteknistä osaamista. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus kuntasektorilla, eri tietojärjestelmien osaaminen ja Office-osaaminen.

Tehtävän kuvaus

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen tarkastus ja tiliöinti, sovittujen järjestelmien pääkäyttäjätehtävät, sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaiden maksukaton selvitysten ja hyvitysten hoitaminen sekä tähän liittyvien vapaakorttien valmistelu ja toimeenpano, internetsivujen päivitys sekä muut toimistotyöt. Työnkuvaa voidaan muokata toimeen valitun kiinnostuksen, kokemuksen ja koulutuksen mukaisesti.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemus tulee jättää www.kuntarekry.fi sähköisen palvelun kautta 13.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelujohtaja Anne Mäki-Leppilampi, anne.maki-leppilampi@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.