Toimistosihteerille töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee vakituista

TOIMISTOSIHTEERIÄ 50% toimeen asumispalveluihin 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olethan innostunut, kehittämismyönteinen, joustava ja positiivinen henkilö, jolle uusien asioidenkaan oppiminen ei tuota haasteita. Haemme moniammatillisiin ja osaavaan tiimiin ahkeraa, vastuullista, oma-aloitteista ja kokonaisuuksia hallitsevaa toimistosihteeriä 50% toimeen.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa opistotasoista toisen asteen ammatillista tutkintoa (merkonomi tms.), työkokemusta toimistotehtävistä ja hyvää tietoteknistä osaamista ja eri tietojärjestelmien osaamista. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus kuntasektorilla ja Office-osaaminen.

Tällä hetkellä pääasiallisiin tehtäviin kuuluu laskutus ja asiakaspalvelu, ostolaskujen tarkastus ja tiliöinti, arkistointi ja asiakirjahallinta, maksupäätösten valmistelu, sovittujen atk-ohjelmien pääkäyttäjätehtävät ja muut asumispalveluiden sihteerin tehtävät.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen ja lisätietoja

Hakemus tulee jättää Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta 17.2.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelupäivä 23.2.2021

Lisätietoja: asumispalvelupäällikkö Sanna Lastikka, sanna.lastikka@kalajoki.fi, 044-4691 508.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.