Kalajoen kaupunki siirtyy vastaanottamaan vain sähköisiä verkkolaskuja.

Kalajoen kaupunki tarjoaa yritys- ja henkilötoimittajille käyttöön web-pohjaisen toimittaja-portaalin. Toimittajaportaali on sähköinen laskutuskanava, jonka kautta Kalajoen kaupungille paperisia laskuja toimittavat toimittajat voivat tehdä laskuja jatkossa sähköisessä muodossa.

Kalajoen kaupunki siirtyy vaiheittain vastaanottamaan vain sähköisiä verkkolaskuja.

Kalajoen kaupunki tarjoaa yritys- ja henkilötoimittajille käyttöön web-pohjaisen toimittajaportaalin. Toimittajaportaali on sähköinen laskutuskanava, jonka kautta Kalajoen kaupungille paperisia laskuja toimittavat toimittajat voivat tehdä laskuja jatkossa sähköisessä muodossa. Toimittajaportaalin käyttöön toimittaja tarvitsee sähköpostiosoitteen ja web-yhteyden. Toimittajaportaalin käyttäminen on maksutonta.

Kalajoen kaupunki lähettää paperisia laskuja toimittavalle toimittajalle sähköpostilla laskutuskutsun eli käyttäjätunnuksen ja salasanan portaaliin.

Toimittajaportaalia käyttävä toimittaja pystyy luomaan ja lähettämään laskun Kalajoen kaupungille, sekä antamaan käyttöoikeuksia portaaliin saman toimittajan muille laskuttajille.

Ensivaiheessa Kalajoen kaupunki lähettää laskutuskutsuja toimittajille, jotka tällä hetkellä lähettävät paperisia laskuja kaupungille. 1.2.2018 siirrymme vastaanottamaan vain sähköisiä verkkolaskuja. Toimittajat voivat myös ilmoittaa laskutuskutsupyynnön osoitteeseen kalajoki.ostolaskut@kalajoki.fi

Lisätietoja ja ohjeita toimittajaportaalista löytyy Kaupungin verkkosivuilta https://kalajoki.fi/kaupunki-ja-hallinto/asiointi/laskutus-ja-maksaminen/

Lisätietoja toimittajaportaali asioissa antavat

JAANA KYLMÄLÄ kehittämis- ja laskentapäällikkö, puh. 044 4691 208

sähköpostiosoiteyhteystieto kalajoki.ostolaskut@kalajoki.fi

 

 

TALOUSOHJAUS