Toimitusjohtaja energia-alalle

Näköalapaikka Kalajoella energiayhtiön ja kuituyhtiön toimitusjohtajana

Mielenkiintoinen näköalapaikka tarjolla Kalajoella. Etsimme

Toimitusjohtajaa

toimimaan energiayhtiön ja kuituyhtiön toimitusjohtajana sekä koko kaupunkikonsernin energia-alan asiantuntijana ja kehittäjänä.

Tehtävänäsi on ottaa vahva ja innostava ote yhtiöiden kehittämiseen toimialojensa sisällä ja lähteä aktiivisesti etsimään uusia ratkaisuja kalajokisille asukkaille, yrityksille ja yhteisöille. Toimialat ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja tiedät, mihin suuntaan alat ovat menossa. Visionäärinä ja energia-alan asiantuntijana näet myös muihin energiamuotoihin ja valokuituverkkoon liittyvät kehittämismahdollisuudet Kalajoen kaupungin toimintaympäristössä.

Sinulla on tekninen, mielellään energia-alan korkeakoulututkinto sekä jo muutaman vuoden kokemus alan tehtävistä. Osaat ajatella taloudellisesti ja kykenet hoitamaan erilaisia sidosryhmäsuhteita monipuolisesti.

Odotamme Sinulta vahvaa ratkaisukeskeisyyttä ja vastuunkantokykyä. Nopeasti muuttuvassa maailmassa hahmotat suuria linjoja ja pystyt määrittämään toiminnan kannattavuuden. Johtajana olet innostava ja kehitysmyönteinen, ennen kaikkea valmentava. Osallistut strategian suunnitteluun ja täytäntöönpanoon. Sinulla on jämäkkä ote tekemiseen ja pidät kiinni sovituista asioista.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden muuttuvassa toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi mielenkiintoisilla ja haastavissa kehitysvaiheissa olevilla toimialoilla, osaavan ja motivoituneen henkilöstömme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.1.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi

Hae tätä paikkaa.