Töitä kahdelle työllistämisen asiantuntijalle

Ohjaus, neuvonta

Ohjaajat ohjaavat työpajoilla, työpaikoilla ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevia asiakkaitaan palkkatukityöhön, työkokeiluun ja koulutukseen.

Tarjoamme mahdollisuutta kahdelle työlllistämisen asiantuntijalle, ohjaajalle, tulla kehittämään uudenlaista toimintatapaa perinteisen koulutuksen ja työpajan välille vastaamaan työllisyyden edistämisen muuttuneisiin tarpeisiin Kalajoen OPI-hankkeessa.

Ohjaajat ohjaavat työpajoilla, työpaikoilla ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevia asiakkaitaan palkkatukityöhön, työkokeiluun ja koulutukseen. Siirtymää työmarkkinoille mahdollistetaan näiden toimenpiteiden opinnollistamisella, mm. tunnistamalla ja dokumentoimalla osaamista yhteistyössä koulutus- ja ja muiden alueen työvoimatoimijoiden kanssa. Ohjaajat organisoivat kohderyhmille lyhytkurssitoimintaa kumppaneiden kanssa sekä vierailuja oppilaitoksiin ja yrityksiin sekä kehittävät työttömien digiosaamista.

Kohderyhmään kuuluvat työperäisen maahanmuuton seurauksena alueelle muuttaneet henkilöt, heikossa työmarkkina-asemassa olevat, nuoret ja yli 30 vuotiaat sekä osa-aikatyötä tekevät henkilöt.
Hankkeelle on saatu TE-toimiston työllisyyspoliittinen avustus kuluvalle vuodelle ja optio avustuksesta seuraavalle vuodelle.

Edellytämme tehtävään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa nuoriso-, sosiaalialalta tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi edellytämme kokemusta haasteellisessa tilanteessa olevien henkilöiden kohtaamisesta ja ohjaamisesta. Työ on itsenäistä ja vaatii joustavaa työotetta. Eduksi luetaan halu kehittää uusia ja innovatiivisia tapoja aktivoida kohderyhmää.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 15.3.2020 klo 23:59 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Pirjo Virpiranta, pirjo.virpiranta@kalajoki.fi, 044-4691 425, arkisin klo 8-16