Töitä sairaanhoitajille

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on tarjolla

SAIRAANHOITAJAN määräaikaisia sijaisuuksia ajalle 1.4-31.12.2021.

Töitä tarjolla kotihoidossa, asumispalveluissa, vuodeosastolla ja vastaanotolla Kalajoen, Himangan ja Merijärven alueella.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämishalukkuutta ja myönteistä asennetta.

Laitathan hakemuksen tulemaan 26.2.2021 klo 15.00 mennessä, ilmoitathan hakemuksessa toiveesi sijaisuuden pituudesta, yksiköstä ja alueesta. Käymme kaikki hakemukset läpi. Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Mahdollisissa haastatteluissa tarkistetaan tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoa voit kysyä sähköpostitse satu.nikupaavo@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.