Töitä tarjolla!

Auringonlasku Kalajoen Hiekkasärkillä.

Kalajoen kansainvälisen matkailun projektipäällikön työhön haetaan osaavaa matkailumarkkinoinnin ja -myynnin kehittäjää. Liity mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen työtiimiin! Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella.

Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta ja nopeimmin kasvavasta matkailukeskuksesta sekä vahvasta yrittäjyydestä. Kalajoki on viihtyisä asuinpaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä luonnonkauniin elinympäristön. Matkailu kehittyy ja kansainvälistyy Kalajoella vahvasti.

Haemme

KANSAINVÄLISEN MATKAILUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kalajoki on elinvoimainen 12 500 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta ja nopeimmin kasvavasta matkailukeskuksesta sekä vahvasta yrittäjyydestä. Kalajoki on viihtyisä asuinpaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä luonnonkauniin elinympäristön. Matkailu kehittyy ja kansainvälistyy Kalajoella vahvasti. Työssäsi vastaat kansainvälisen matkailun kehittämishankkeen projektityöstä Kalajoen osalta. Hankkeessa on mukana kumppaneita Suomen ja Ruotsin rannikolta. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisten matkailuyrittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa. Työtehtäväsi painopisteitä ovat:

– kansainvälisen matkailumarkkinoinnin ja -myynnin kehittäminen
– alueen matkailuyrittäjien sitouttaminen kestävään ja kansainväliseen tuotekehitykseen
– kilpailukykyisten matkailuverkostojen rakentaminen

Edellytämme hakijalta kokemusta kansainvälisestä matkailumarkkinoinnista. Työkielenä on englanti, joten työtehtävässä menestymisen edellytyksenä on sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen. Myynti- ja markkinointihenkisyys, kyky innostaa verkostoja, hankeosaaminen ja sujuva ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella. Pääset hyödyntämään asiantuntemustasi matkailualalta sekä kehittämään alueemme matkailun kestävää ja kansainvälistä kasvua. Liityt mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen työtiimiin. Bothnian Coastal Route -hankkeesta pääset lukemaan lisätietoa: https://www.kvarken.org/fi/hankkeet/bothnian-coastal-route/

Työsuhde alkaa 1.8.2023 ja päättyy 31.10.2025. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Tehtävän kokonaispalkka asettuu hakijan aiemmasta työkokemuksesta riippuen välille 4.000-4.300 €/kk. Kokonaistyö-aika jakaantuu erikseen sovittavalla tavalla Kalajoen kaupungin ja Kalajoki Matkailuyhdistys ry:n (Visit Kalajoki) välillä. Työ on kokoaikainen, mutta halutessasi voit tarjoutua tehtävään 80 % työajalla. Hybridityön malleista voidaan neuvotella.

Hae tehtävään 28.5.2023 klo 23.59 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalajoen kaupungin matkailun kehitysyhtiön Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n toimitusjohtaja Janne Anttila, janne.anttila@hiekkasarkat.fi, puh. 044 563 0001.