Tule mukaan iloiseen ja ahkeraan joukkoomme

Kalajoen kaupungin henkilöstöhallinnossa yhden jäsenen siirtyessä organisaatiossa uusiin haasteisiin, etsimme joukkoomme
HR-SIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet työssäsi huolellinen, tarkka ja aikaansaava. Ennen kaikkea olet kiinnostunut henkilöstö- ja palkkahallinnon monipuolisesta tehtävänalasta, työskentelystä toisten ihmisten kanssa ja sinulla on palveluhenkinen työote. Lisäksi arvostamme tahtoa ja kykyä kehittyä ja kehittää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammattitutkinto.

HR-sihteerin tehtäviin kuuluu monipuoliset henkilöstö- ja palkanlaskentaan liittyvät tehtävät: työntekijöiden ja viranhaltijoiden palkanlaskentaprosessin hallinnan, palvelussuhteisiin ja työehtosopimuksiin liittyvien asioiden hoitaminen, esihenkilöille ja työntekijöille annettava neuvonta ja opastus sekä muiden HR-asioihin liittyvien sihteeritehtävien hoitaminen. Käytössämme on Populus henkilöstöohjelma.

Tehtävänkuvaa on mahdollista rakentaa valituksi tulleen henkilön osaamisen ja asiantuntemuksen pohjalta.

Tarjoamme mukavan työympäristön, monipuolisen tehtävän sekä ammattilaisista koostuvan tiimin tuen.

Kaupunki tukee työntekijöiden työhyvinvointia laajalla ja monipuolisella henkilöstöetuustarjonnalla. Meillä on käytössä työsuhdepolkupyöräetu.

Työ alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n perusteella. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haku päättyy 8.9.2023 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Anette Törmänen-Lindqvist, anette.tormanen-lindqvist@kalajoki.fi, puh. 044 4691 324.