Tule puheterapeutiksi Kalajoelle

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on 1.2.2019 mennessä haettavana PUHETERAPEUTIN toimi. Toimi on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä on kuitenkin mahdollista tehdä myös osa-aikaisena tai määräaikaisena. Kirjallisten tehtävien osalta tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön.

Puheterapia painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheen ja kielen kehityksen tutkimiseen ja kuntoutukseen. Tämän lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat ja sieltä kotiutuneet asiakkaat.

Puheterapeutti tekee yhteistyötä kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM). Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä lasten, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski, puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi. Hae tehtävää osoitteessa www.kuntarekry.fi.