Tuoleja toiminta-avustuksena seuroille ja järjestöille

Kaupunginhallituksen päätöksellä 21.1.2019 § 21 tarjotaan Merenojan koulun liikuntasalin tuoleja toiminta-avustuksena paikallisille urheiluseuroille ja järjestöille.

Merenojan koulu siirtyy sisäilmaongelmien vuoksi kokonaisuudessaan väistötiloihin. Muuton yhteydessä osa koulun kalustosta poistetaan. Kaupunginhallitus on päättänyt että Merenojan koulun liikuntasalin tuoleja tarjotaan toiminta-avustuksena paikallisille urheiluseuroille ja järjestöille.

Toiminta-avustus anotaan vapaamuotoisella sähköpostihakemuksella. Hakemuksessa on ilmoitettava seuran tai järjestön tiedot, anottava tuolien määrä sekä yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Hakemukset tulee lähettää 21.2.2019 mennessä osoitteeseen miia.hamalainen@kalajoki.fi

Tuoleja on noin 600 kpl. Tuolien mukaan annetaan myös kuljetusrullakot. Jos tuoleja anotaan enemmän kuin, mitä niitä on antaa, tasataan määrät hakeneiden kesken. Tuolit ovat sinisiä, pehmustettuja ja pinottavissa päällekäin. Tuoleilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Seurat ja järjestöt vastaavat tuolien kuljetuksesta. Lisätietoja antaa Miia Hämäläinen, 044 4691 377.