Sähköinen kasvinsuojelututkinto

Tentti ammattimaiseen kasvinsuojeluaineiden käyttöön tarvittava kasvinsuojelututkinto voi suorittaa sähköisesti ProAgrian kotisivuilta tästä linkistä. Sivulta löytyy myös tarvittavat ohjeet.

Biokaasua ja biometaania maatiloilta – BioKaMa -hankkeen opintomatka 13. – 15.6.2022

Opintomatkalla tutustutaan erilaisilla toteutuksilla tehtyihin biokaasulaitoksiin, biokaasun jalostukseen ja hyödyntämiseen. Opintomatka on suunnattu erityisesti Pohjois-Pohjanmaan maatila- ja maaseututyrittäjille.

Matkareitti: Oulun linja-autoasema-Liminka-Pyhäjärvi-Iisalmi-Varkaus-Haukivuori-Juva-Lappeenranta-Imatra-Kitee-Joensuu-Valtimo-Pyhäjärvi-Oulun linja-autoasema.

Opintomatkan ruokailukustannuksista jokainen osallistuja vastaa matkalla itse. Majoitus on varattu 2 hengen huoneissa. Matkan omarahoitus on 100 €/hlö, jolla katetaan majoituskulut. Hanke kustantaa linja-auton ja vierailut kohteissa.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 29.5.2022 mennessä: Ritva Imppola, ritva.imppola@oamk.fi p. 040 5484024 tai Simo Mäenpää simo.maenpaa@centria.fi 040 6482160 tai hankkeen nettisivut www.oamk.fi/biokama. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoa, aikataulun ja ohjelman löydät tästä linkistä (pdf).

Tervetuloa mukaan!