Kohtaamispaikka Loisto

Tarvitsetko yritykselle toimitilaa?

Vapaat toimitilat –sivuilta löydät keskitetysti kaupungin alueella olevat vapaat liike-, toimisto-, halli-, teollisuus- ja varastotilat. Samalta sivulta löydät myös tietoja etsittävistä toimitiloista.

Palvelustamme löydät yrityskäyttöön soveltuvien, vuokrattavissa tai myynnissä olevien tilojen tiedot. Tarkemmat tilakohtaiset yhteystiedot löydät klikkaamalla kyseistä toimitilailmoitusta.

Jos etsimääsi sopivaa tilaa ei sivuilta löydy, ota yhteyttä niin autamme sinua soveltuvien tilojen etsimisessä. Tai täytä oheinen lomake, niin lisäämme sinun etsitään toimitila ilmoituksen myös tälle sivulle

Vapaat toimitilat löydät täältä

Onko sinulla vapaana oleva toimitila?

Ilmaisen palvelumme kautta voit  ilmoittaa sinulla vapaana olevat vuokrattavat tai myytävät tilat.

Liike- ja teollisuustontit

Kalajoki on yrittäjäkaupunki, joka haluaa tarjota joustavasti elinkeinotontteja kaupallisiin ja teollisuustarkoituksiin keskeisiltä paikoilta eri puolelta kaupunkia.  Kysy mahdollisuudestamme räätälöidä tontti yrityksen tarkoitukseen sopivaksi. Kehitämme jatkuvasti yrityksille tarjottavia palveluja. Autamme mielellämme oikean yritystontin valinnassa ja eri vaihtoehtojen pohdinnassa.

Teollisuus- ja liiketilatontteja löytyy erinomaisten yhteyksien päässä Kalajoen keskustan läheltä Meinalasta ja Rahvosta sekä Himangalta Kannuskylästä. Meillä on myös tarjota asuin- ja liiketilatontteja, jos haluat rakentaa toimitilat kotisi viereen.

Vapaiden yritys- ja teollisuustonttien sijainnit sekä kohdetiedot löytyvät Kalajoen tonttipörssistä.

Tontin varaaminen

Voit halutessasi jättää tontista varaushakemuksen täyttämällä tonttipörssissä sähköisen tontinvarauslomakkeen. Tiedot välittyvät Maaomaisuusyksikölle, joka on tarkemmin yhteydessä hakemasi tontin varaustilanteesta ja muista käytännön asioista.

Kaikissa tonteissa on myös vuokrausmahdollisuus. Tontista peritään varaussopimuksen yhteydessä varausmaksu, joka on 5 % tontin kauppahinnasta. Tontinvaraussopimus on voimassa 12 kk varausmaksun suorittamisesta. Varausaikana esitetään rakentamissuunnitelma Kalajoen rakennusvalvontaan. Suunnitelmien hyväksymisen jälkeen tehdään tontin kauppakirjat tai vuokrasopimus. Rakennustyöt tulee aloittaa 2 vuoden kuluessa tontin kauppakirjojen tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta.

Rahvon kartta

Meinalan kartta

Himanka kartta

Matkaselkä Ari
Maankäyttöpäällikkö
044 4691 219
ari.matkaselka@kalajoki.fi

Juola Esa
Maankäyttösihteeri
044 4691 298
esa.juola@kalajoki.fi
Kalajoentie 5