Ohjaamo ja Virtaamo Kalajoki -hanke on päättynyt 31.7.2023 ja nyt teitä palvelee Ohjaamo.

Sinä alle kolmikymppinen, jos et tiedä mitä opiskella, tai miten hakea töitä, tule Ohjaamolle! Meiltä saat neuvoja myös raha-asioihin, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Tehdään yhdessä hakemukset töihin tai Kelalle, ja jos ei itse osata, niin ollaan yhteyksissä virastoihin yhdessä. Tutut työntekijät Kelalta ja sosiaalitoimesta käyvät Ohjaamolla säännöllisesti, jos asioit mieluummin kasvotusten. Ohjaamolla käynti on ilmaista, vapaaehtoista ja luottamuksellista!

Ohjaamolla käy säännöllisesti Kela, sosiaaliohjaajat, ja etsivä nuorisotyöntekijä, joita voit tavata ilman ajanvarausta. Tarpeen mukaan paikalle kutsutaan muitakin asiantuntijoita. Palvelupisteeltä saa monialaista tukea eri ammattilaisilta, aina tarpeen mukaan. Ohjaamotyöntekijän kanssa voit tulla tekemään tulevaisuudensuunnitelmia milloin vain. Yhteydessä voit olla soittamalla, viestillä, whatsappilla, sähköpostilla tai tulemalla käymään. Ohjaamolla on kaikkien käytössä asiakaskone ja tulostusmahdollisuus. Meitä voi käydä moikkaamassa myös toisen asteen oppilaitosten auloissa, ja sopimassa tapaamisia esim. kesätyöhakemusten tekoon. Seuraa somesta mitä meillä tapahtuu!

Facebook: https://www.facebook.com/ohjaamokalajoki/

Insta: https://www.instagram.com/ohjaamokalajoki/

AUKIOLOAJAT:

Ajanvarauksella ma klo 9-14, ti-ke klo 8-15.30

Ilman ajanvarausta ti-ke klo 12-15

 

Ohjaamo ja Virtaamo Kalajoki

Ohjaamo ja Virtaamo Kalajoki -hanke päättyi 31.7.2023. Se oli Kalajoen kaupungin hallinnoima määräaikainen hanke (1.3.2019-31.7.2023). Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myönsi hankkeelle Euroopan sosiaalirahaston ja valtion rahoitusta 80%. (ESR-rahoitus). Hankkeen tarkoituksena oli vahvistaa nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työelämävalmiuksia ja edistää heidän kiinnittymistään työelämään, koulutukseen tai muihin heitä palvelevien tukitoimien piiriin. Hankkeessa kehitettiin matalan palvelupiste, jossa tarjottiin moniammatillista tukea, neuvontaa ja ohjausta yhden luukun periaatteella.