aurinkopaneeli ja uusiutuva energia

Energiakäytön osalta merkittävimmät päästövähenemät voidaan saavuttaa yritysten ja maatilojen kiinteistöjen lämmitykseen käytettävän öljyn määrää vähentämällä. Tämä toimenpide on tarpeen myös siksi, että monien kiinteistöjen öljyyn pohjautuvat lämmitysratkaisut ovat tulossa käyttöikänsä loppuun. Öljystä luopumisella voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä ja muutostöihin voi saada avustuksia. Yrityksillä ja maatiloilla on nyt hyvä tilaisuus lähteä mukaan vaihtamaan energiajärjestelmiä vähähiilisimmiksi energianeuvonnan avulla.

Energianeuvonnan palvelut

Nämä palvelut on tarkoitettu Kalajoella toimiville yrityksille ja maatiloille. Voit saada asiantuntija apua seuraavissa toimenpiteissä:

  •  Selvitetään yhdessä yritysten ja maatilojen kanssa lämmitysmuotojen nykytilanne ja kehittämistarpeet.
  •  Suunnitellaan yhdessä yritysten ja maatilojen kanssa kohteeseen parhaiten sopivat energiaratkaisut.
  •  Kilpailutetaan yhdessä asiakkaan kanssa paikallisten toimittajien tarjoamat ratkaisut, joista on helppo valita sopiva vaihtoehto.
  •  Opastetaan rahoituksen järjestämisessä sekä energiahankkeen toteutuksessa.
  • Autetaan asiakkaita hyödyntämään erilaiset energia-avustukset.

Kun haluat pohtia yrityksen tai maatilan vaihtoehtoja

Varaa aika tapaamiseen, mietitään yhdessä vaihtoehtoja. Laita viestiä tai soittele, niin varataan aika suunnittelulle. Olemme joustavasti käytettävissä ja tapaamiset voidaan järjestää myös etäyhteydellä.

Energianeuvonta

Kerola Hinni
044 4691 204
hinni.kerola@kalajoki.fi

Puranen Juha
0406195397
juha.puranen@kalajoki.fi