Kalajoen kaupungin hallinnoima maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alue KaSi. KaSi vastaa maaseutuhallinnosta, maaseutuelinkeinojen ja kylien kehittämisestä, Kalajoen, Alavieskan, Merijärven, Pyhäjoen, Raahen sekä Siikajoen kuntien alueilla.

Emolehmiä metsäsaarekkeella, kuvaaja: Sirkku Kianto
Hyryn emolehmiä metsäsäärekkeella

Kuvaaja: Sirkku Kianto

KaSi yhteistoiminta-alue on jaettu eteläiseen ja pohjoiseen palvelualueeseen, joiden keskuspaikkoina toimivat Kalajoki ja Siikajoki. Aluejako helpottaa EU:n maatalouspolitiikan edellyttämää tehtävien eriyttämisen vaatimusta. Aluejako auttaa myös viransijaisuuksien järjestämisessä. Asiakkaiden hakemuksia käsitellään ja arkistoidaan pääsääntöisesti maatilan sijaintikunnan palvelupisteessä. Asiakkaat voivat kuitenkin asioida missä tahansa yhteistoiminta-alueen palvelupisteessä.

Maaseutupalveluiden uutiskirje

Maaseutupalveluiden uutiskirje korvaa maaseutupalveluiden maaseututiedotteen. Se sisältää maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista. Maaseutupalveluiden uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita maaseutuyrityksille suunnattuna. Maaseutupalveluiden uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Henkilöt, joille on tullut maaseututiedote, on lisätty automaattisesti uutiskirjeen saajiksi. Tilauksen voi perua uutiskirjeessä olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä maaseutupalveluihin.

Tilaa uutiskirje sähköisellä lomakkeella.