Mies viljapellolla

Maaseutuyritysasiantuntijan palvelut käytössä!

Nämä palvelut on tarkoitettu Kalajoella (tarvittaessa myös Merijärvellä ja Alavieskassa) toimiville maaseutuyrityksille, maatiloille sekä kala- ja turkistaloudessa toimiville yrittäjille.

Voit saada asiantuntijan apua seuraavissa toimenpiteissä:

  • Selvitetään yhdessä kehittämistarpeita niin yrityksissä, maatiloilla, turkistiloilla kuin kalastajilla.
  • Suunnitellaan yhdessä kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivat ratkaisut, liittyivätpä ne investointeihin, työntekijöihin, toimintojen kehittämiseen tai yhteistyöhön muiden yrittäjien kanssa.
  • Kilpailutetaan yhdessä asiakkaan kanssa paikallisten toimittajien tarjoamat ratkaisut, joista on helppo valita sopiva vaihtoehto ja saa suuntaviivoja toimenpiteiden kustannusarviolle.
  • Haetaan yhdessä yrittäjien kanssa erilaisia avustuksia toimenpiteiden toteuttamiseen, mm. ELY-keskuksen maatilainvestointien tuet, yritystuet, elpymisvaroista haettavat (etenkin energiainvestointeihin liittyvät tuet) tai Leader-ryhmästä haettavat tuet (investoinnit, bisnes-leader).
  • Lisäksi avustetaan maksatus-, muutos- ja jatkoaikahakemusten teossa

Kun haluat pohtia yritystoimintaasi, ota yhteyttä! Varaa aika maaseutuyritysasiantuntijan tapaamiseen, mietitään yhdessä vaihtoehtoja! Laitahan viestiä tai soittele, niin varataan aika suunnittelulle. Olen joustavasti käytettävissä (myös iltaisin) ja tapaamiset voidaan järjestää myös etäyhteydellä.

Toimipiste sijaitsee Kalajoen maaseutupalveluissa, 2. krs.

heidi.pasanen@kalajoki.fi tai 044 4691 388