Yrityspalvelut järjestää Minustako yrittäjä tilaisuuksia eri puolilla Kalajokea, Merijärvellä sekä Alavieskassa

Pohditko yrittäjyyttä? Olipa yrittäjyyteen liittyvät pohdintasi, vaikka vasta hyvin alustavia tai olet edennyt jo vähän pidemmälle yrityksen perustamisen polulla tai olet yrityksen vastikään perustanut, niin Minustako yrittäjä – tilaisuudet tarjoavat lisätietoa hyvin moneen yrittäjyyttä käsittelevään aiheeseen.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Kalajoen seudun yrityspalveluissa yritysasiantuntijana työskentelevä Kimmo Niskanen. Kattavan tietopaketin teemoina ovat mm. yrityksen perustaminen, yrittäjyyden eri muodot (olipa se sivutoimista tai kokoaikaista), kevytyrittäjyys vaihtoehtona, yhtiömuodot, yritystoiminnan rahoitus (ml. starttiraha ja yritystoiminnan tuet) sekä monet muut yritystoiminnan käytännön pyörittämiseen liittyvät asiat unohtamatta liiketoimintasuunnitelman ja talouslaskelmien tekemisen tärkeyttä.

Halusimme tehdä osallistumisen helpoksi. Tarjolla on tiivis ja erittäin käytännönläheinen tietopaketti. Tilaisuudet järjestetään arki-iltaisin ja hyvin rennoissa merkeissä. Tarjolla on myös kahvit ja suolapalaa leivän tai sämpylän merkeissä.

Olet tervetullut mihin tahansa näistä tilaisuuksista asuitpa sitten Kalajoella, Alavieskassa tai Merijärvellä. Valitse vain itsellesi sopiva ajankohta. Tilaisuus on maksuton.

To 26.9. klo 18-20 Kalajoki, kirjaston kokoustila, 2 krs.

To 3.10. klo 18-20 Alavieska, kunnantalo, kokoustila

Ti 8.10. klo 18-20 Himanka, palvelutoimisto, kokoustila

To 17.10. klo 18-20 Merijärvi, kunnantalo, kokoustila

Ti 12.11. klo 18-20 Hiekkasärkät, kauppakeskus Raitti, kokoustila, 2 krs.

Ilmoittautumiset tilaisuuksiin viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä: kimmo.niskanen@kalajoki.fi tai puhelimitse 044 4691 604

On hyvä muistaa, että Kalajoen seudun yrityspalvelut tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa hyvin kattavasti yritystoiminnan elinkaaren eri vaiheisiin. Olitpa sitten vaikka yritystoimintaa suunnittelemassa, kehittämässä, laajentamassa tai etsimässä yritystoiminnalle jatkajaa, niin voit ottaa meihin yhteyttä.