Yrityspalvelut järjestää Minustako yrittäjä tilaisuuksia eri puolilla Kalajokea, Merijärvellä sekä Alavieskassa

Pohditko yrittäjyyttä? Olipa yrittäjyyteen liittyvät pohdintasi hyvin alustavia, tai olet yrityksen vastikään perustanut, niin Minustako yrittäjä – tilaisuudet tarjoavat lisätietoa hyvin moneen yrittäjyyttä käsittelevään aiheeseen.

Tilaisuuden kouluttajana toimii Kalajoen seudun yrityspalveluissa yritysasiantuntijana työskentelevä Kimmo Niskanen. Kattavan tietopaketin teemoina ovat mm. yrityksen perustaminen, yrittäjyyden eri muodot (olipa se sivutoimista tai kokoaikaista), kevytyrittäjyys vaihtoehtona, yhtiömuodot, yritystoiminnan rahoitus (ml. starttiraha ja yritystoiminnan tuet) sekä monet muut yritystoiminnan käytännön pyörittämiseen liittyvät asiat unohtamatta liiketoimintasuunnitelman ja talouslaskelmien tekemisen tärkeyttä.

Halusimme tehdä osallistumisen helpoksi. Tarjolla on tiivis ja erittäin käytännönläheinen tietopaketti. Tilaisuudet järjestetään arki-iltaisin ja hyvin rennoissa merkeissä. Tarjolla on myös kahvit ja suolapalaa leivän tai sämpylän merkeissä.

On hyvä muistaa, että Kalajoen seudun yrityspalvelukeskus tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa hyvin kattavasti yritystoiminnan elinkaaren eri vaiheisiin. Olitpa sitten vaikka yritystoimintaa suunnittelemassa, kehittämässä, laajentamassa tai etsimässä yritystoiminnalle jatkajaa, niin voit ottaa meihin yhteyttä.

Kevään 2020 Minustako yrittäjä tilaisuudet:

Tilaisuudet ovat tämän kevään osalta toistaiseksi peruttu. Pyrimme järjestämään virtuaalisia tilaisuuksia myöhemmin, mutta näistä tiedotetaan myöhemmin.

Kaikki tilaisuudet järjestetään arki-iltaisin klo 18-20:

ti 17.3. Himanka

ti 7.4. Hiekkasärkät

ti 21.4. Alavieska

ti 28.4. Kalajoen kirjasto (in English)

ti 12.5. Merijärvi

ti 2.6. Kalajoen kirjasto