Kalajoki kyltti ja takana punertava auringonlasku ja rantamaisema

Kalajoen kaupungilla on yrityspuistoissa valaistuja yhteismainostauluja, joihin alueella toimiva yritys voi sijoittaa oman mainoksensa. Matkailu- ja nähtävyyskohteita tarjoavat yritykset voivat tietyin edellytyksin saada luvan palvelukohteiden opastaulujen sijoittamiseen joko Kalajoen kaupungilta tai ELY-keskukselta. Kalajoen keskustassa, Hiekkasärkillä ja Himangalla järjestettäviin merkittävimpiin yleisötapahtumiin voidaan käyttää kaupungin tapahtumatauluja erikseen sovittaessa.

Yrityspuistojen yhteismainostaulut

Meinalan, Rahvon ja Kannuskylän yrityspuistoissa on valaistuja yritysten mainostauluja. Mainostaulupaikka on käytettävissä niillä yrityksillä, joiden toimipiste sijaitsee kyseessä olevan yrityspuiston alueella. Yritys teettää omalla kustannuksella yrityskohtaisen kyltin ja kaupunki vastaa sen asennuksesta. Yrityspalvelukeskus vastaa yritysten mainospaikkojen varauksista ja taulujen ajantasaisuudesta.

Tapahtumataulut

Pääteiden varrella Kalajoen keskustassa, Hiekkasärkillä ja Himangalla sijaitsee keltaisia putkirunkoisia tapahtumatauluja. Näihin tapahtumatauluihin on mahdollista sijoittaa lyhytaikaisesti tapahtumaopasteita. Kalajoki Akatemia vastaa tapahtumataulujen varauksista ja ohjeistuksista. Tarkemmat ohjeet löytyvät sivun liitteestä.

Luvanvaraiset palvelukohteiden opastaulut

Lisätietoja luvanvaraisista ja virallisista palvelukohdeopasteista löytyy tämän sivun linkistä. Kalajoen kaupungin tekniset palvelut auttavat tarvittaessa luvanvaraisten palvelukohdeopasteiden hakemuksen laatimisessa. Kaupunki voi myöntää luvan palvelukohdeopasteiden sijoittumisen kaupungin omien kaavateiden varrelle.