Työkykyä ja hyvinvointia maaseudun yrittäjille 11.12.2019 klo 10-14 Ventelän talolla, Kalajoella

Mies viljapellolla

Mietityttääkö oma jaksaminen? Kohtaatko työssäsi maaseudun yrittäjiä, jotka kaipaavat ja tarvitsevat tukea omaan jaksamiseen? Menestyvä liiketoiminta ja yrittäjän hyvinvointi kulkeva käsi kädessä. Jos toinen nilkuttaa, ei toinenkaan pääse etenemään.

Tule keskiviikkona 11.12.2019 Ventelän talolle (Venteläntie 1, Kalajoki) kuulemaan, miten maaseudun yrittäjä voi lisätä omaa hyvinvointiaan ja pitää huolta omasta jaksamisestaan. Sinulla on mahdollisuus kertoa tilaisuudessa hyvinvointiin liittyvistä toiveistasi. Voit vaikuttaa hankkeessa järjestettävien koulutusten ja työpajojen sisältöön.

Maaseutuyrittäjien työkyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen -hanke antaa eväitä näihin molempiin valmennuksissa ja työpajoissa, yhdessä maaseutuyrittäjien verkostotoimijoiden kanssa. Valmennuksia ja työpajoja järjestetään sekä livenä että etänä.

Tilaisuus on maksuton osallistujille, mutta edellyttää ilmoittautumistakahvitarjoilun vuoksi. Ilmoittaudu mukaan to 5.12.2019 mennessäsähköpostilla projektipäällikkö Katja Nuottilalle osoitteella katja.nuottila@diak.fi tai tekstiviestillä puh. 050 4546 522.

Tilaisuuden ohjelma

 

Ajo-ohjeet Ventelän talolle

 

Maaseudun hyvinvoiva yrittäjä -hankkeen logo