USEITA LÄHIHOITAJAN TYÖPAIKKOJA

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Kalajoen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana 9 lähihoitajan tointa, joista 3 kotihoidossa, 4 asumispalveluissa ja 2 resurssihenkilöstössä.

Lähihoitajien alkusijoituspaikat kotihoidossa ja asumispalveluissa ovat seuraavasti: 3 kotihoito (1 Himanka ja 2 Iltarusko), 1 Mainingin Palvelukeskus, 2 Salmenrannan palvelukeskus ja 1 Puistola-Kalliokoti sekä 2 resurssihenkilöstössä. Resurssihenkilöstön lähihoitaja työskentelee kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa ja vuodeosastolla.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja pääset hyödyntämään osaamistasi asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta moniammatillisen tiimimme tukea unohtamatta. Voit hyödyntämään omaa aiempaa kokemusta ja oppia myös uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitää eri ikäisistä asiakkaistamme hyvää huolta ja kehittää laadukasta hoitotyötä.
Toivomme uudelta työkaveriltamme positiivista asennetta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Olemme koulutusmyönteinen yksikkö. Ensimmäiset lähihoitajat ovat aloittaneet sairaanhoitajaopinnot työn ohella uudessa pilotissamme viime syksynä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä, paitsi kotihoidon kentällä kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja). Palkkaus SOTE-TES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa. Kotihoidon toimiin edellytetään myös voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työsuhde alkaa 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Toimet täytetään, mikäli kaupunginhallitus antaa täyttöluvan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 15.5.2022 klo 15.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä 17.5.

Lisätietoja antaa kotihoidon toimista:
osastonhoitaja Sari Lähdemäki (Kalajoki) 044 4691 265 tai sari.lahdemaki@kalajoki.fi,
apulaisosastonhoitaja Johanna Venninen (Himanka) 044 4691 816 tai johanna.venninen@kalajoki.fi,
vastaava hoitaja Riikka Juola (Iltarusko) 044 4691 235 tai riikka.s.juola@kalajoki.fi

Lisätietoa antaa asumispalveluiden toimista:
osastonhoitaja Anne Kurikkala (Maininki) 044 4691 827 tai anne.kurikkala@kalajoki.fi,
osastonhoitaja Marja Nikkola (Salmenranta) 044 4691 733 tai marja.nikkola@kalajoki.fi,
osastonhoitaja Päivi Sarpola (resurssihenkilöstö) 044 4691 280 tai paivi.sarpola@kalajoki.fi,
vs. osastonhoitaja Marika Haapakoski (Puistola-Kalliokoti) 044 4691 374 tai marika.haapakoski@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.