Uudet avoimet työpaikat

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki on julkaissut haettavaksi 2 lähihoitajan toimea kotihoidossa, 2 sosiaalityöntekijän virkaa, toimintaterapeutin sijaisuus, logistiikkavastaavan hakuaikaa on jatkettu ja lisäksi haussa on sijaisia varhaiskasvatuksen eri tehtäviin.

2 lähihoitajan toimea kotihoidossa

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana kotihoito Kalajoki (1) ja kotihoito Himanka (1)

Kotihoidossa huolehditaan asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista heidän omissa kodeissaan. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja tekemään moniammatillista tiimityötä. Voit hyödyntämään omaa aiempaa kokemusta ja oppia myös uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitää ikääntyneistä hyvää huolta ja kehittää laadukasta hoitotyötä.

Lisätietoja ja haku tehtäviin

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekrystä, jossa myös haetaan tehtäviin. Ilmoituksen löydät täältä: kuntarekry.fi. Hakemukset tehdään 20.9.2021 klo 15.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä 21.9.2021.

Lisätietoja tehtävistä

  • Osastonhoitaja Sari Lähdemäki (kotihoito Kalajoki) 044 4691 265, sari.lahdemaki@kalajoki.fi tai
  • vs. apulaisosastonhoitaja Johanna Venninen (kotihoito Himanka) 044 4691 816, johanna.venninen@kalajoki.fi

Sosiaalityöntekijä (2 virkaa)

Olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista.

Työtehtäviisi kuuluu lastensuojelusta vastaavan sosiaalityöntekijän monipuoliset tehtävät tai sosiaalihuoltolain mukaiset tehtävät. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työnsisältöäsi. Lasten ja perheiden palvelujen tiimissä työskentelee 19 työntekijää. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä. Kalajoen kaupunki tarjoaa henkilöstölleen laajat mahdollisuudet vapaa-ajan henkilöstöetuuksien käyttöön.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa mukavaan tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Lisätietoja ja haku tehtäviin

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekrystä, jossa myös haetaan tehtäviin. Hakemukset lähetetään pe 24.9.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Soita rohkeasti ja kysy lisää, lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä puhelinnumero: 044 4691 552.

Toimintaterapeutin sijaisuus ajalle 1.10.2021 – 31.7.2022

Toimintaterapeutin sijaisuus painottuu ensisijaisesti aikuisten toimintaterapiaan. Työ voi sisältää myös lasten ja koululaisten toimintaterapiaa hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisvahvuuksien mukaan. Pääpaino työssä on aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden asiakkaiden toimintaterapia-arvioinnissa ja terapiassa. Työ sisältää myös pienapuvälinetarpeen arviointia ja reuma-asiakkaiden ohjausta. Työhön perehdytään ja kollegiaalista tukea on mahdollista saada.

Lisätietoja ja haku tehtäviin

Lähetä työhakemus www.kuntarekry.fi 15.10.2021 klo 15.00 mennessä. Sijaisuus täytetään sopivan työntekijän löytyessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Sijaisia varhaiskasvatukseen

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatus hakee sijaisia seuraaviin tehtäviin: varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja perhepäivähoitaja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät toimien kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti. Myös epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Lisätietoja ja haku tehtäviin

Lue lisää tehtävistä ja jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi-sivujen kautta.

Lisätietoja: päiväkodin johtajat Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243 ja Satu Kanerva, satu.kanerva@kalajoki.fi, puh. 044 4691 851, varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 848 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263.

Logistiikkavastaava

Etsimme Kalajoen kaupunkikonserniin kuljetus- ja logistiikka-alan asiantuntijaa LOGISTIIKKAVASTAAVAN tehtävään.

HAKUAIKAA JATKETTU 17.9.2021 klo 15.00 SAAKKA. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Tehtävänkuvaan kuuluvat:

  • kaupunkikonsernin kuljetusten ja logistiikan suunnittelu ja kehittäminen
  • kuljetuksiin liittyvien hankintaprosessien läpivienti
  • logistiikan päivittäinen organisointi
  • kuljetuksiin liittyvä sopimushallinta sisältäen mm. koulukuljetukset, palveluliikenteen ja ateriakuljetukset
  • joukkoliikenteen ja sataman logistiikan kehittäminen sekä matkailukeskuksen saavutettavuudesta vastaaminen
  • Kalajoen kaupungin edunvalvonta logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä

Lisätietoja ja haku tehtäviin

Lue koko tehtävänkuvaus osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa: Talousjohtaja Pirjo Männistö, pirjo.mannisto@kalajoki.fi, puhelinnumero: 044 4691 378.