Uusi asukaslehti täydentää Kalajoen kaupungin viestintää

Kalajoen kaupunki alkaa julkaista uutta asukaslehteä nimeltään Viiden tähden Kalajoki. Lehti julkaistaan tänä vuonna neljä kertaa. Ensimmäinen lehti ilmestyy viikolla 9 ja se jaellaan porrastetusti jokaiseen talouteen Kalajoella.

Lehti täydentää kaupungin viestintää, johon on viime vuosina panostettu erityisesti digitaalisissa viestinnän kanavissa. Kaupunki saa asukkailta toistuvasti toiveita viestinnän parantamiseksi, ja myös lehteä on usein toivottu.

– Digitaaliset palvelut eivät tavoita aivan kaikkia kaupungin asukkaita, ja digiviestintä myös sirpaloituu helposti. Painettuun lehteen tietoa voidaan tuottaa kootusti, kaupunginjohtaja Jukka Puoskari toteaa.

Kaupungin verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat säilyvät jatkossakin tärkeinä kanavina, koska niiden välityksellä voidaan tiedottaa nopeasti ja vuorovaikutteisesti.

– Kerromme lehdessä kaupungin palveluista ja ajankohtaisista asioista. Näkökulma sisällössä on asukkaiden, ei hallinnon, tarpeista kumpuava. Tämä näkyy muun muassa henkilöjuttuina sekä juttuina kaupungin palveluiden käyttäjien kokemuksista. Myös kaupungin henkilökuntaa halutaan tehdä tutuksi, linjaa hallintojohtaja Anette Törmänen-Lindqvist, joka toimii lehden vastaavana toimittajana.

Lehti on luettavissa myös digitaalisessa muodossa niin sanottuna näköislehtenä. Lue näköislehteä tästä linkistä!

 

Lisätietoa:
Anette Törmänen-Lindqvist
Hallintojohtaja
Puh. 044 4691 324
anette.tormanen-lindqvist@kalajoki.fi