Uusi hauska liikuntatapahtuma Kalajoelle

Pakka Beach Games

Seikkailupuisto Pakka, Kalajoki Akatemia ja Keski-Pohjanmaan Liikunta Kepli ry järjestävät yhteistyössä Kalajoelle uuden liikunnallisen tapahtuman 16.9.2017 OktoberFest viikonloppuna. Seikkailupuisto Pakka on tapahtuman pääjärjestäjä.

Kalajoen kaupungilla ja Keski-Pohjanmaan Liikunta Kepli ry:llä on yhteistyösopimus, jonka tavoitteena on uusien liikunnallisten tapahtumakokonaisuuksien tuottaminen Kalajoelle. Alkukartoituksen jälkeen yhdeksi tavoitteeksi asetettiin uuden, erilaisen ja valtakunnallisesti kiinnostavan liikuntakonseptin ideoiminen Hiekkasärkille ja tapahtumaan sopivien yhteistyökumppaneiden löytäminen. Kesäkaudella Kalajoella on paljon tapahtumia ja yksi lähtökohta suunnittelulle oli, että uusi idea löytäisi paikkansa sesongin ulkopuolelta.

Ideoinnin jälkeen päätettiin lähteä toteuttamaan seikkailuhenkistä joukkuekisaa, jossa 2-6 hengen joukkueilla suoritetaan rastityyppisiä tehtäviä Kalajoen Hiekkasärkkien alueella. Tapahtuma kantaa nimeä Pakka Beach Games.

Lähdössä joukkueet saavat kartan, jonka mukaan suunnistetaan rastilta toiselle. Rasteista esimerkkinä muun muassa liuku Euroopan suurimmasta seikkailutorni X-Towerista. Rasteilla on valvojat, jotka tietyin kriteerein arvioivat suorituksen. Paras joukkue voittaa 1000 euron lahjakortin, jonka voi käyttää Hiekkasärkkien alueen palveluihin.

Pakka Beach Games tapahtuma lanseerataan GoExpo messuilla 17.-19.3. Helsingin messukeskuksessa, jossa Seikkailupuisto Pakka on mukana Visit Kalajoen osastolla. Muut mukana olevat yrittäjät ovat KalaKalle, Kalajoki Golf, Hiekkadyyni Oy (Ravintola Dyyni, Sandy Kelt ja Beach Bar Surffari) ja Rautio Sports Surf Center.  Osasto on 6K1.
Lisätiedot:

Kepli tapahtumapäällikkö Minna Saarela p. 044 0916 074

Seikkailupuisto Pakka Seikkailupäällikkö Tuomo Priuska p. 040 534 0837

Kalajoen matkailuyhdistys myynti- ja markkinointipäällikkö Johanna Nakkula p.046 923 5530