Vakituinen työpaikka sairaanhoitajalle

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

SAIRAANHOITAJAN toistaiseksi voimassa oleva toimi

Alkusijoituspaikka on vastaanottotoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Toivomme sinun olevan ulospäin suuntautunut, itsenäinen ja yhteistyökykyinen terveydenhuoltoalan osaaja, ja että olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi työn edellyttämällä tavalla.

Arvostamme laajaa kokemusta poliklinikkatyöstä. Työhösi kuuluu hoidon tarpeen arviointia, työskentelyä ensiavussa, lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä sekä sairaanhoidolliset muut työt sisältäen myös itsenäistä vastaanottoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn tiimissämme sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön.

Työ alkaa 1.4.2021, palkkaus KVTES.in mukainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 26.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Anu Niemi-Himanka, anu.niemi-himanka@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.