Valtakunnallinen pyöräilyviikko 28.8 – 5.9.2021

Ihmisiä pyöräilemässä

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään 28.8 - 5.9. 2021.

Valtakunnallinen pyöräilyviikko 28.8 – 5.9. 2021

Sunnuntai 29.8. Perhepyöräily.
Koko perheen pyöräretki. Lähtö klo 10 Merenojan liikuntahallin pääovien edestä. Matkan aikana esitellään Hiekkasärkkien rengasreitti. Retken järjestäjinä Merenojan koulun liikuntaryhmä ”eräjormat ja eräjossut”. Muista pyöräilykypärä. Retki on ilmainen ja sisältää munkkikahvit Tapion Tuvalla.
Maanantai 30.8. Sähköpyöräpäivä.
Rautio Sports – liikkeessä sähköpyörien esittelyä ja koeajomahdollisuus klo 10-17.
Tiistai 31.8. Pyörällä töihin.
Kannustamme kaikkia työyhteisöjä polkupyöräilyyn ja liikkumaan työmatkat polkupyörällä.
Keskiviikko 1.9. Pyörällä kouluun.
Kaikki koululaiset ja koulun henkilöstö! Tänään pyörällä kouluun. 4H-yhdistys järjestää Tyngän koululla koulupäivän aikana taitorata-ajoa ja polkupyörien katsastusta.
Torstai 2.9. Pyörällä treeneihin.
Urheiluseurat ja yhdistykset ! Tänään pyörällä harjoituksiin, pyörä mukaan treeniin, alkulämmittelyyn tai loppuverryttelyyn.
Perjantai 3.9. Pyörällä kauppaan.
Pyöräilepä tänään Halpa-Halliin klo 8.30-10.30 välisenä aikana ja ylläty iloisesti! Halpa-Halli ja 4H-yhdistys jakavat pyöräilijöille Halpa-Hallin lahjoittamia kannustimia.
Lauantai 4.9. Pyörämatkailupäivä.
Koko perheen maastopyöräretki. Lähtö klo 10 Merenojan liikuntahallin pääovien edestä. Retken kokonaiskesto noin 2 tuntia. Retken järjestäjinä Merenojan koulun liikuntaryhmä ”eräjormat ja eräjossut”. Muista pyöräilykypärä. Retki on ilmainen ja sisältää munkkikahvit Tapion Tuvalla.
Sunnuntai 5.9. Pyörällä kaiken ikää. Koko perheen kulttuuripyöräilyretki.
Lähtö Kalajoen kaupungintalolta klo 12. Reitti käy Tapion Tuvalla (mehutarjoilu) ja palaa takaisin kirkon ja Siltasaaren kautta Havulaan. Havulassa tarjolla mukava musiikkituokio ja kahvitarjoilua. Kulttuurireitin kokonaispituus noin 16 km. Retki on ilmainen.
Pyöräilyviikon kunniaksi jatkamme kylien välistä kuntoilukampanjaa 5.9. saakka. Muistakaa käydä merkitsemässä kuntoilusuoritukset vihkoihin.
Reitit ja reitistöt netistä löytyvät osoitteista: ·