Valtuustosalin tekniikan uusimiseen varaudutaan

Olemme saaneet palautetta kaupunginvaltuuston kokouksien livelähetyksistä. Aiemmin ongelmia on ilmennyt erityisesti äänentoiston kanssa ja nyt myös viimeisimmän valtuuston kokouksen (25.2.2019) tallenne ei ole latautunut kaupungin verkkosivuille.

 

 

Valtuustosalin videointi on täysin automatisoitu prosessi, eikä videointia tai videoinnin jälkituotantoa hoitamassa ole henkilöresurssua. Videointi ja verkkolähetys lähtevät päälle kun kameraan kytketään kokousten alussa virta. Kun kamera sammutetaan, järjestelmä julkaisee tallenteen automaattisesti. Jos automaattisen tallennuksen aikana tai automaattisessa jälkiprosessoinnissa tapahtuu jokin virhe, video ei valmistu laisinkaan. Tällöin ei synny myöskään mitään julkaistavaa videota.

 

Valitettavasti  tällä hetkellä käytössä oleva automaattinen palvelu on varsin vikaherkkä. Kalajoen valtuustosalin tekniikka ollaan uusimassa vuoden 2019 aikana. Samalla saliin saadaan parempi äänentoisto, joka parantaa myös videoinnin äänenlaatua.

 

Valtuuston päätöksiä voitte seurata pöytäkirjoista, jotka löytyvät kaupungin verkkosivuilta: https://kalajoki.fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/esityslistat-ja-poytakirjat/

 

Lisätietoa:

Sami Krank

Tietohallintojohtaja

Kalajoen kaupunki

sami.krank@kalajoki.fi

044 4691 350