Kalajokisille eskari – 9 luokkalaisille on jaettu uusi Elämyspassi, joka korvaa aiemmin käytössä olleen Kalajoki Akatemia Passin. Passi on voimassa koko peruskouluajan aina 9. luokan päättötodistuksen saantiin saakka. Pidä passi tallessa ja mukanasi, sillä sen avulla saat alennuksia mm. seuraaviin palveluihin.

Elämys passi antaa oikeuden päästä uimaan Kylpylä SaniFaniin alennetulla hinnalla ympäri vuoden. Etu on voimassa koko vuoden, myös loma-aikoina. Uintikerta maksaa 4 € (normaali hinta 7,50 €) HUOM! Muistattehan että aikuiset saavat Tiekkö-kirjastokortilla uintiedun, kertalippu 7,50.

KEILAAMAAN Kalajoki Akatemia passilla pääset 50 % alennuksella siten että ehdit keilata ennen klo 17. Torstaisin hallissa on Junnuharkat klo 17 alkaen, jolloin saa lisäksi myös ohjausta keilaamiseen ilman lisämaksua! Keilahallissa etu ei ole voimassa syyslomalla eikä hiihtolomalla.

Virta-Salissa näytettäviin elokuviin 2 € alennuksen saat viikolla (ma-pe) näytettäviin elokuviin kun näytät passisi lipun oston yhteydessä. Seuraa ilmoittelua, passilla tullaan tarjoamaan etuja myös konsertti-sekä teatterinäytöksiin.

SuperPark Kalajoen liput saa Elämys- ja Tenavapassilla seuraavasti:

· 2h TEHO – 10 € (norm. 14 €)

· 4h TUPLATEHO – 12 € (norm. 16 €)

· S koko päivän SUPERIOR – 14 € (norm. 18 €)

Kevätkaudella hinnoittelu passilla on voimassa 31.5.2020. Elämys- ja Tenavapassia ei voi käyttää koulujen luokkaretkiin.

Kalajoki Akatemia passi tulee sisältämään myös kertaluonteisia etuja kuten esim. vapaan pääsyn joihinkin jääkiekko-otteluihin jne. Näistä tiedotamme aina erikseen.

Seuratkaa myös lehti-ilmoittelua, sillä yrittäjät voivat suunnata tarjouskampanjoita Kalajoki Akatemia Passin kautta

Mikäli kadotat passisi, saat uuden ottamalla yhteyttä Kalajoki Akatemiaan esim. puhelimella tai sähköpostilla. kalajoki.akatemia@kalajoki.fi TENAVAPASSI Uutena korttina otetaan käyttöön myös 4-5 vuotiaille Kalajokisille lapsille tarkoitettu Tenavapassi. Tämän kortin etuna myös kylpylän uintikerta 4 €, Alennus Kino Virran elokuvalipuista 2 € viikolla (ma-pe) oleviin näytöksiin. Super Park Kalajoki, päivälippu 9 € ( 31.12.2019 ) Sekä pääsy hotelli Santa’s Sanin sisäleikkipuistoon hintaan 2 € (normaali hinta 5 € ).

————