Kalajokisille eskari – 9 luokkalaisille on jaettu Kalajoki Akatemia Passi. Passi on voimassa koko peruskouluajan aina 9. luokan päättötodistuksen saantiin saakka. Pidä passi tallessa ja mukanasi, sillä sen avulla saat alennuksia mm. seuraaviin palveluihin.

Kalajoki Akatemia passi antaa oikeuden päästä uimaan Kylpylä SaniFaniin alennetulla hinnalla aina vuosittain lukuvuoden ajan eli elokuun puolivälistä toukokuun loppuun saakka. Uintikerta maksaa 4 €  (normaali hinta 9 €)  Alennus ei ole voimassa kesäloman aikana, mutta talvella syysloman ja hiihtoloman aikana etu on voimassa.

KEILAAMAAN Kalajoki Akatemia passilla pääset 50 % alennuksella siten että ehdit keilata ennen klo 17. Keskiviikkoisin hallissa on Junnuharkat klo 17 alkaen, jolloin saa lisäksi myös ohjausta keilaamiseen ilman lisämaksua!  Keilahallissa etu ei ole voimassa syyslomalla eikä hiihtolomalla.

Virta-Salissa näytettäviin elokuviin 2 € alennuksen saat viikolla (ma-pe) näytettäviin elokuviin kun näytät passisi lipun oston yhteydessä.

Superpark Kalajoki päivälipun saat Kalajoki Akatemia passilla hintaan 16 € (normaali 18 € )

Kalajoki Akatemia passi tulee sisältämään myös kertaluonteisia etuja kuten esim. vapaan pääsyn joihinkin jääkiekko-otteluihin jne. Näistä tiedotamme aina erikseen.

Seuratkaa myös lehti-ilmoittelua, sillä yrittäjät voivat suunnata tarjouskampanjoita Kalajoki Akatemia Passin kautta

Mikäli kadotat passisi, saat uuden ottamalla yhteytta Kalajoki Akatemiaan esim. puhelimella tai sähköpostilla. Tiedot löydät yhteystiedoista.