Kalajoen kaupunki ja sen palvelualueista erityisesti Kalajoki Akatemia tekee yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa ja tukee avustuksin yhdistysten toimintaa.

Yhdistysten tuottamien palveluiden saavutettavuus on tärkeää. Alueen yhdistysten tiedot kootaan yhteen ihimiset.fi sivustolle, jonne toivomme kaikkien Kalajoella toimivien yhdistysten päivittävän tietonsa. Sivusto kokoaa yhteen Pohjois-Pohjanmaan kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten tukea ja tekemistä, vapaaehtoistoimintaa sekä kehittämistyötä.

Avustukset

Kalajoen kaupunki myöntää  toiminta- ja kohdeavustusta Kalajoella toimiville yhdistyksille, järjestöille sekä toimintaryhmille. Avustukset haetaan sähköisesti Akkuna palvelun kautta.

  • Toiminta-avustusten hakuaika päättyy 30.4.  2022 klo 16
  • Kohdeavustuksilla on jatkuva hakuaika. Kohdeavustusten hakulomake julkaistaan Akkuna-palvelun sivuille maaliskuun 2022 aikana.

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminta-avustuksen myöntämisestä päättää sivistyslautakunta kaupungin yleisen avustusohjeen mukaisesti.

Avustusohjeet löydät täältä.