Kurssille Ilmoittaudutaan ensisijaisesti internetin kautta osoitteessa
https://www.opistopalvelut.fi/kalajoki/index.asp  tai puhelimitse numeroon 044 4691 297.

HUOM! Ilmoittautua ei voi tekstiviestillä, ei puhelinvastaajaan eikä sähköpostilla. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä, tarkista, näin saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Yhteys on suojattu. Alaikäisiltä vaaditaan myös huoltajan tiedot. Henkilötunnus tulee ilmoittaa opiskelijaksi kirjautumisen yhteydessä. Alaikäisen ollessa kysymyksessä myös huoltajan tiedot tarvitaan.

Ennakkoilmoittautuminen on sitova ja vaaditaan suurimpaan osaan kursseista.

Opiskelija – alennus toisen tai ylemmän asteen opiskelijoille myönnetään 25 % alennus kurssimaksuista, alennus ei koske taiteen perusopetusta, lyhytkursseja, esiintyviä ryhmiä (mm. kuorot, näytelmäpiirit).

Opintosetelit

Opetusministeriö on myöntänyt Kalajoen kansalaisopistolle määrärahan kohdennettavaksi maahanmuuttajien, työttömien ja eläkkeellä olevien koulutusten kurssimaksuihin. Opintoseteliavustus on 20 € ja sen saa käyttää vain yhdelle kurssille ja se hyvitetään asiakkaalle vähennyksenä kurssimaksusta. Opintoseteliavustusta myönnetään vähintään 45 € maksaviin kursseihin. Opintoseteliavustusta ei voi hakea taiteen perusopetukseen, piano – tai viulukouluun, posliininpoltto – ja materiaalimaksuihin ja esiintyvien ryhmien (kuorot ja näytelmäpiiri) sekä yksilaulukurssimaksuihin.