https://www.opistopalvelut.fi/kalajoki/index.asp

Ensisijaisesti kursseille ilmoittaudutaan netin kautta. Voit ilmoittautua yllä olevasta linkistä tai sivupalkissa olevasta linkistä HelleWi-ohjelmaan.

Voit ilmoittautua kaikille kursseille myös puhelimitse oikealla sivupalkissa näkyvään numeroon.

Tiedot ilmoittautumisesta löytyvät opinto-ohjelmasta kurssikohtaisesti. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuessasi Internetin (suojattu yhteys) kautta (HelleWi – ohjelma), muista jättää myös henkilötunnus ja osoitetiedot sekä puhelinnumero, mistä sinut tavoittaa mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi HelleWin kautta ilmoittautuessasi, näin saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiisi

Huomio!
Ilmoittautua ei voi tekstiviestillä, vastaajaan eikä myöskään sähköpostilla.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on aina sitova ja peruutus pitää tehdä toimistolle. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille netin kautta voi peruutuksen tehdä myös netin kautta. Mikäli kurssi on ennättänyt alkaa, on syytä tehdä peruutusilmoitus aina toimistolle. Kurssimaksu käsittää koko lukuvuoden tai lyhytkursseissa koko kurssin. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille, joka ei käynnisty, laskua ei tietenkään laiteta.

Opiskelupaikan peruuttamien on hyvin tärkeää, jos kurssille on määritelty opiskelijamaksimi ja paikkasi vapautuu varasijalle oleville.

Koko lukuvuoden kestävälle kurssille voit tulla mukaan myös kevätlukukaudeksi (mikäli kurssilla on tilaa), tällöin laskutetaan vain 50 % kurssimaksusta.Tiedustele vapaita paikkoja toimistolta.