Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua, netit kautta tai toimistoon.

Jos et ole osallistunut kurssille kolmeen (3) ensimmäiseen kertaa ja poissaolon syytä ei ole ilmoitettu, paikkasi perutaan automaattisesti. Lyhytkurssien kohdalla peruuttamattomasta paikasta perimme koko kurssimaksun.

Ilmoittautumiset päättyvät noin viikkoa ennen kurssin alkua, mikäli kurssilla ei ole kurssin toteutumiseen tarvittavaa määrää oppilaita tuolloin, kurssi ei toteudu.

Kurssit toteutuvat, mikäli kurssin toteutumisen ehdot täyttyvät. Liikuntaryhmät koko kunnan alueella minimi 10. Muut kurssit koko alueella minimi 7. Jatkavat kurssit koko kunnan alueella minimi 5. Lyhytkurssien minimimäärä määritellään kunkin kurssin kustannusten perusteella erikseen.

Kurssin peruuntumisesta tai opetuskerran peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta, ainoastaan lyhytkurssien toteutumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Kurssimaksua ei palauteta opistosta riippumattomista syistä keskeytyneeltä kurssilta. Lukuvuoden kestävässä kurssissa opettajan sairauden tai muun kansalaisopistosta riippumattoman syyn takia voidaan jättää kaksi (2) kertaa pitämättä ilman oppilaille tulevaa kurssikerta korvausta ja lukukauden kestävässä kurssissa yksi (1) kerta.