Kuva liinoista

Opinto-ohjelma 2019-2020 on jaettu loppuun. Pahoittelemme että loppuivat kesken.

Opinto-ohjelma luettavissa oikealla puolella liitteenä.

Kaikki taiteenperusopetuksen ryhmät sekä piano-, viulu-, huilukoulujen/piirien oppilaat on siirretty automaattisesti seuraavalle lukuvuodelle tai poistettu ryhmästä jos on ilmoittanut, että ei enää jatka. Siis erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Varmista toimistolta onko oppilas jatkamassa ja mihin ryhmään oppilas on sijoitettu. Opinto-ohjelman kurssien kohdalla mainitaan jos ryhmä on täynnä tai kuinka monta vapaata paikkaa on. Kursseille voi ilmoittautua varasijalle netin kautta tai puhelimitse.

Kurssille ei voi ilmoittautua tekstiviestillä, vastaajaan tai sähköpostilla.

Kurssin toteutuminen ja peruuntuminen

Kurssin tai opetuskerran peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Huomioithan, että kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta, ainoastaan lyhytkurssien toteutumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Kurssimaksu käsittää vain ko kurssin ja vain toteutuneet kurssit laskutetaan.

Ilmoittautumiset päättyvät noin viikkoa ennen kurssin alkua (ks. tarkka tieto ja kurssin kuvaus opinto-ohjelmas tai ilmoittautumissivulta), mikäli kurssilla ei ole kurssin totetumiseen tarvittavaa määrää oppilaita tuolloin, kurssi ei toteudu.

Jotta kurssi toteutuisi Kalajoen keskustan alkavilla uusilla kursseilla pitää olla vähintään 10, Himangalla ja kyllillä seitsemän (7), kaikilla liikuntakursseilla miminimäärä on 10, joilla kurssi toteutuu.