Opinto-ohjelman 2018-2019 paperinen versio on noudettavissa 2.8.2018 alkaen seuraavista paikoista.

  • kaupungintalon info-pisteestä
  • kansalaisopiston toimistosta (kaupungintalo 2. kerros)
  • Himangan palvelutalolta
  • pääkirjastosta, sen jälkeen, kun kirjasto on siirtynyt uusiin tiloihin
  • Himangan kirjastosta
  • kirjastoautosta
  • Taitokeskus Kalajoki (ent. käsityökeskus)
  • Raution Salesta

Musiikinkursseilla ja taiteen perusopetuksessa jatkavissa ryhmissä etusija on edellisen vuoden oppilailla. Heidän ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Uusia oppilaita näille kursseille otetaan mikäli paikkoja vapautuu. Musiikinopetukseen (piano- ja viuluopetus) ilmoittaudutaan varasijoille netin kautta.

Painettuun opinto-ohjelmaan liittyen muutoksia tulee varsinkin Merenojan koulun tilojen osalta. Muutoksia ei voinut vielä laittaa opinto-ohjelmaan, koska korvaavat tilat eivät olleet tiedossa kesäkuun lopulla. Asia selvinnee viimeistään kurssien alettua, muutoksista ilmoitetaan näillä sivuilla sekä Facebookissa sekä tietenkin Hellewistä löytyy oikea paikka viimeistään syksyllä.

 

Kurssille ei voi ilmoittautua tekstiviestillä, vastaajaan tai sähköpostilla.

Kurssin toteutuminen ja peruuntuminen

Kurssin tai opetuskerran peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Koko kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan myös näillä sivuilla.

Huomioithan, että kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta, ainoastaan lyhytkurssien toteutumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

Kurssimaksu käsittää vain ko kurssin ja vain toteutuneet kurssit laskutetaan.

Ilmoittautumiset päättyvät noin viikkoa ennen kurssin alkua (ks. tarkka tieto ja kurssin kuvaus opinto-ohjelmas tai ilmoittautumissivulta), mikäli kurssilla ei ole kurssin totetumiseen tarvittavaa määrää oppilaita tuolloin, kurssi ei toteudu.

Jotta kurssi toteutuisi Kalajoen keskustan alkavilla uusilla kursseilla pitää olla vähintään 10, Himangalla ja kyllillä seitsemän (7), kaikilla liikuntakursseilla miminimäärä on 10, joilla kurssi toteutuu.

Ilmoittaudu puhelimitse tai netin kautta https://opistopalvelut.fi/kalajoki/index.php