Nuorten Kalajoki 2015 messut

Kalajoen toimipiste

Ylivieskan seudun musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista soiton- ja laulunopetusta Kalajoen toimipisteessä. Muut opiston jäsenkunnat ovat Pyhäjoki, Reisjärvi, Sievi ja Ylivieska. Opisto on perustettu 1968. Kalajoella on 90 oppilaspaikkaa.

Kalajoen toimipisteessä voi opiskella seuraavia instrumentteja: alttoviulu, fagotti, harmonikka, huilu, kantele, kitara, klarinetti, laulu, piano, pop/jazz-laulu, pop/jazz piano, rummut, saksofoni, sello, sähköbasso, sähkökitara, vapaa säestys, vaskisoittimet (trumpetti, pasuuna, käyrätorvi) ja viulu. Opetus tapahtuu pääasiassa Merrassa ja Pohjankylän koululla. Fagotin, kontrabasson, lyömäsoitinten ja oboen opiskelu vaatii yleensä matkustamista Ylivieskaan.

Musiikkiopistoon pyritään pääsykokeiden kautta. Pääsykokeet järjestetään keväisin huhtikuussa ja niistä ilmoitetaan nettisivuillamme ja paikallislehdissä maaliskuussa.

Kalajoella toimii myös musiikkileikkikouluryhmiä. Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse kanslian kautta. Kanslia sijaitsee Ylivieskassa, p. 044 4294 323.

Musiikkiopiston oppilaita voi pyytää esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Esiintymispyyntöjä otetaan vastaan sivutoimipisteen johtajan kautta. Musiikkiopiston kannatusyhdistyksen kautta esiintyjille voi maksaa korvauksena esiintymisstipendin, josta sovitaan tapauskohtaisesti. Sivutoimipisteen johtaja Vesa Lassila p. 044 4294 700.

Tästä pääset musiikkiopiston sivuille katsomaan lisätietoja Ylivieskan seudun musiikkiopiston nettisivut.