Nuorten Kalajoki 2015 messut

Kalajoen toimipiste

Ylivieskan seudun musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista soiton- ja laulunopetusta Kalajoen toimipisteessä, Kulttuurikeskus Merran 2. kerroksessa. Muut opiston jäsenkunnat ovat Pyhäjoki, Reisjärvi, Sievi ja Ylivieska. Opisto on perustettu 1968. Kalajoella on 90 oppilaspaikkaa.

Kalajoen toimipisteessä voi opiskella seuraavia instrumentteja: alttoviulu, harmonikka, huilu, kantele, kitara, klarinetti, laulu, piano, pop/jazz-laulu, pop/jazz piano, rummut, saksofoni, sello, sähköbasso, sähkökitara, vapaa säestys, vaskisoittimet (trumpetti, pasuuna, käyrätorvi) ja viulu. Opetus tapahtuu pääasiassa Kulttuurikeskus Merran tiloissa ja Merenojan yhtenäiskoululla. Fagotin, kontrabasson, lyömäsoitinten ja oboen opiskelu vaatii yleensä matkustamista Ylivieskaan.

Musiikkiopistoon pyritään pääsykokeiden kautta. Pääsykokeet järjestetään keväisin huhtikuussa ja niistä ilmoitetaan nettisivuillamme ja paikallislehdissä maaliskuussa.

Muuta toimintaa

Kalajoella toimii myös musiikkileikkikouluryhmiä. Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa ysmo.eepos.fi tai puhelimitse toimistoon. Lisätietoja opistosihteeriltä p. 044 4294 323.

Musiikkiopiston oppilaita voi pyytää esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Musiikkiopiston kannatusyhdistyksen kautta esiintyjille voi maksaa korvauksena esiintymisstipendin, josta sovitaan tapauskohtaisesti. Esiintymispyyntöjä otetaan vastaan toimipisteen johtajan kautta: Auri Kurkikangas, p. 040 5549 643.

Tästä pääset musiikkiopiston sivuille katsomaan lisätietoja Ylivieskan seudun musiikkiopiston nettisivut.