Himangan kirjaston tabletit lasten käytössä

Molemmissa kirjastoissa on pelihuone, joissa voi pelata konsolipelejä. Himangan kirjastossa on mahdollista pelata myös tableteilla. Kirjastoissa on myös lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa.

 

Pelikonsolit

Pääkirjastossa on kolme pelikonsolia ja VR-lasit. Pelikonsolit sijaitsevat pelihuoneessa. Konsolin voi varata tunniksi kerrallaan.

Lisätietoa Pääkirjaston pelihuoneesta ja peleistä löydät sivulta Pelihuoneet.

Himangan kirjastossa on kaksi pelikonsolia.

Playstation 3 -pelikonsolia voi käyttää kirjaston pelihuoneessa, jonka voi varata käyttöön tunniksi kerrallaan. Lisätietoa kirjaston pelihuoneesta ja peleistä löydät sivulta Pelihuoneet.

Nintendo 3DS XL -pelikonsolin saa käyttöön kirjastokortilla puoleksi tunniksi kerrallaan. Ikäraja laitteen käytölle on 7 vuotta.

 

 

Tabletit

Himangan kirjastossa kaksi iPad-tablettia sekä kaksi pienempää Android-tablettia, jotka toimivat langattomalla Wi-Fi -internetyhteydellä.

Tableteilla voi pelata lasten pelejä.

Tablettia voi käyttää kirjaston tiloissa, ja sen saa käyttöön kirjastokortilla puoleksi tunniksi tai tunniksi kerrallaan. Mukaan annetaan tarvittaessa kuulokkeet.

 

Lautapelit

Kirjastossa on saatavilla lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa. Lautapelejä ei lainata kotiin. Palautathan pelit lainaustiskille pelaamisen päätyttyä. Tarkistathan lautapelejä palauttaessasi, että pelin kaikki osat ovat mukana laatikossa.

 

Pääkirjaston lautapelit

Afrikan tähti
Inkan aarre
Majesty
Monopoly (Tässä ja nyt)
Muumien purnukkajahti
Qube-kysymyspeli
Risk
The Build Up
Uno
Mylly, Tammi, Yatzy, Shakki ja Domino

 

Himangan kirjaston lautapelit

Afrikan tähti Deluxe
Dobble
Huojuva torni
Maaginen labyrintti
Muumipeli
Tatun ja Patun Suomi -peli
The Build Up
Twister

 

Pääkirjaston lainattavat lautapelit

Pääkirjastossa on myös lainattavia lautapelejä. Pelit löytyvät nuorten osastolta ja laina-aika on 14 vrk. Peleihin voi tehdä varauksia.
Pelit ovat
– Tatun ja Patun Suomi peli
– Virus! Tautisin korttipeli
– Imagine
– Trivial Pursuit : Classic Edition
– Go go eskimo
– Word rush