Kirjastossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Jos haluat järjestää kirjastossa tapahtuman tai näyttelyn, ota yhteyttä pääkirjastoon tai Himangan kirjastoon. Ajankohtaista tietoa kirjaston tapahtumista löydät tiedotteista sivun oikeasta yläreunasta, tapahtumakalenterista ja kirjaston Facebook-sivuilta.

Näyttelyitä varten on pääkirjastossa ripustuskiskot sekä näyttelyvitriini ja Himangan kirjastossa näyttelysermejä sekä näyttelyvitriini.

 

Kirjaston tapahtumia

NäyttelyvitriiniKirjastossa säännöllisesti järjestettäviä tapahtumia ovat satutuokiot ja dekkaripiiri.

 

Satutuokiot

Kalajoen pääkirjastossa ja Himangan kirjastossa järjestetään satutuokioita lapsille. Satutuokioiden ajankohdat ovat Satutuokiot-sivulla.

 

Dekkaripiiri

Dekkaripiiri kokoontuu pääkirjastolla kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.00-19.00.

Lue dekkaripiirin illan kirja ja tule mukaan keskustelemaan. Keskustelemme kirjasta, kirjailijasta, kirjailijan tuotannosta ja kirjan aihepiireistä.

Dekkaripiirissä käsiteltävää kirjaa saa lainattavaksi kirjaston asiakaspalvelusta.

Tervetuloa mukaan!

Dekkaripiiri on tällä hetkellä tauolla. Pääkirjastossa kokoontuu kevään ajan kirjallisuuspiiri, lisätietoa alla.

 

Kirjallisuuspiiri

Kirjallisuuspiiri kokoontuu kevään aikana aina kuukauden viimeisenä keskiviikkona pääkirjaston pienryhmätilassa.Piirin vetäjänä toimii Marja Ojala.

Lukupiiri kokoontuu huhtikuussa keskiviikkona 24.4. klo 18 ja lukupiirissä keskustellaan Minna Lindgrenin kirjasta Ehtoolehdon tuho.
Lukupiirin kirjoja on lainattavissa kirjaston asiakaspalvelussa.

Kevään viimeinen kokoontuminen on keskiviikkona 15.5. klo 18 ja kirjana on Kati Tervon Iltalaulaja.

Tervetuloa!