Kalajoen Hiekkasärkillä, matkailukeskuksen ytimessä sijaitseva Hilmantori kutsuu ihmisiä koolle erilaisiin ulkoilma- ja toritapahtumiin.

Merelliseen maisemaan laadukkaasti toteutettu ja helposti jalan, pyörällä tai autolla saavutettavissa oleva tori- ja tapahtuma-alue suo monia mahdollisuuksia tapahtumajärjestäjille. Tuo tapahtumasi sinne, missä vilkkaan matkailukeskuksen yleisö liikkuu. Järjestä vaikka ulkoilmakonsertti, lastentapahtuma, liikuntatuokio tai hyväntekeväisyystempaus kirpputorin merkeissä.

Hilmantori antaa myös puitteet perinteisille toripäiville. Kalajoki toivottaa kaikki myyjät tervetulleeksi myymään esimerkiksi kotimaisia elintarviketuotteita, käsitöitä, paikallistuotteita tai matkamuistoja. Alla olevasta kuvasta näet ohjeelliset toripaikat, mutta yleisötapahtuman ohessa järjestettävään torimyyntiin voidaan toripaikkojen sijoittelua muokata joustavasti.

 

 

Hilmantoria reunustavat monipuolisesti palveluita tarjoavat liikerakennukset, joiden lomitse alueelle voi saapua monesta suunnasta. Paikoitusta löytyy useammaltakin puolelta Hilmantoria. Hilmantorissa onkin ripaus välimerellistä sisätorin tunnelmaa.

Hilmantorin sydän on rantamaisemaan hyvin sopiva purjekatos, jonka alle on kuka tahansa tervetullut esiintymään. Isolle lavalle mahtuu niin teatteriesitys kuin kokonainen kuoro tai orkesterikin. Sähköt löytyvät kätevästi lavan yhteydestä. Hiekkadyynin poveen rakennettu nouseva katsomo palvelee sekä yleisötapahtumia että mukavia kokoontumisia tai vaikkapa isomman porukan piknikiä. Katsomosta on helppo seurata purjeen alla järjestettyä ohjelmaa ja koko torialueen menoa.

Hilmantorin yhteydessä on myös leikkipuisto perheen pienimpien iloksi. Hilmantorin helmoissakin on paljon nähtävää luonnon, matkailukeskuksen palveluiden sekä pitkospuiden ja monien muiden tekemisten merkeissä!

Hilmantorilla tavataan!

Kiinnostuitko?

Varauspyynnöt tai tiedustelut

Kalajoen Hiekkasärkät Oy

Palvelupäällikkö
Anette Pudas
044 5630002

 

Muistilista avuksi Hilmantorin tapahtumien järjestämistä varten: