Kalajoen Hiekkasärkillä, matkailukeskuksen ytimessä sijaitseva Hilmantori kutsuu ihmisiä koolle erilaisiin ulkoilma- ja toritapahtumiin.

Merelliseen maisemaan laadukkaasti toteutettu ja helposti jalan, pyörällä tai autolla saavutettavissa oleva tori- ja tapahtuma-alue suo monia mahdollisuuksia tapahtumajärjestäjille. Tuo tapahtumasi sinne, missä vilkkaan matkailukeskuksen yleisö liikkuu. Järjestä vaikka ulkoilmakonsertti, lastentapahtuma, liikuntatuokio tai hyväntekeväisyystempaus kirpputorin merkeissä.

Hilmantori antaa myös puitteet perinteisille toripäiville. Kalajoki toivottaa kaikki myyjät tervetulleeksi myymään esimerkiksi kotimaisia elintarviketuotteita, käsitöitä, paikallistuotteita tai matkamuistoja. Alla olevasta kuvasta näet ohjeelliset toripaikat, mutta yleisötapahtuman ohessa järjestettävään torimyyntiin voidaan toripaikkojen sijoittelua muokata joustavasti.

 

Hilmantorin toripaikat

 

Hilmantoria reunustavat monipuolisesti palveluita tarjoavat liikerakennukset, joiden lomitse alueelle voi saapua monesta suunnasta. Paikoitusta löytyy useammaltakin puolelta Hilmantoria. Hilmantorissa onkin ripaus välimerellistä sisätorin tunnelmaa.

Hilmantorin sydän on rantamaisemaan hyvin sopiva purjekatos, jonka alle on kuka tahansa tervetullut esiintymään. Isolle lavalle mahtuu niin teatteriesitys kuin kokonainen kuoro tai orkesterikin. Sähköt löytyvät kätevästi lavan yhteydestä. Hiekkadyynin poveen rakennettu nouseva katsomo palvelee sekä yleisötapahtumia että mukavia kokoontumisia tai vaikkapa isomman porukan piknikiä. Katsomosta on helppo seurata purjeen alla järjestettyä ohjelmaa ja koko torialueen menoa.

Hilmantorin yhteydessä on myös leikkipuisto perheen pienimpien iloksi. Hilmantorin helmoissakin on paljon nähtävää luonnon, matkailukeskuksen palveluiden sekä pitkospuiden ja monien muiden tekemisten merkeissä!

Hilmantorilla tavataan!

Kiinnostuitko?

Varauspyynnöt tai tiedustelut

Kalajoen Hiekkasärkät Oy

Palvelupäällikkö
Anette Pudas
anette.pudas@hiekkasarkat.fi

Varaushakemuksen tekeminen Timmi tilavarausohjelmistolla

Timmi tilavarausohjelmistoon kirjautumis- ja rekisteröitymissivu
Lisätietoa Timmi tilavarausohjelmiston käytöstä

Hilmantorin toripaikkojen varaustilanteet

Hilmantorin meren puoleiset toripaikat 1-11
Hilmantorin isotorin toripaikat 12-17
Hilmantorin keskitorin toripaikat 18-27
Hilmantorin mantereen puoleiset toripaikat 28-47
Hilmantorin pikkutorin toripaikat 48-61

 

Hilmantorin myyntipaikkojen ja tapahtumamaksujen hinnasto

Kalajoen kaupunki kehittää Hilmantoria asiakastarpeiden ja saadun palautteen perusteella jatkuvasti ja kohdentaa toripaikoista ja alueelta kerätyt markkinointi- ja operointimaksut alueen tunnettuuden lisäämiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon.

 

Torimyyntipaikat

yleisötapahtumien aikana hinnat saattavat poiketa alla olevista ja ovat tapahtumakohtaisia

Hilmantorin pienemmät toripaikat (ns. pöytäpaikka noin 3 x 3 m)

Markkinointi- ja operointimaksu 10 €/vrk
30 €/vko
60 €/kk
Sähkömaksu 5 €/vrk

Hilmantorin isommat toripaikat (5 x 8 m)

Markkinointi- ja operointimaksu 15 €/vrk
50 €/vko
100 €/kk
Sähkömaksu 5 €/vrk

Koko Hilmantorin käyttömaksu tapahtuman järjestämiseksi

Markkinointi- ja operointimaksu ­– maksuton yleisötapahtuma 100 €/vrk
Markkinointi- ja operointimaksu ­– maksullinen yleisötapahtuma 300 €/vrk
Sähkömaksu mittauksen mukaan min. 50 €/vrk

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Muistilista avuksi Hilmantorin tapahtumien järjestämistä varten:

 

Hilmantorin muu käyttö

Mikäli Hilmantorilla ei ole erikseen varattu esimerkiksi yleisötapahtumaa, torimyynnin tai yksityistilaisuuden käyttöön, torialueen pienempiä osia (lavaa, lavan edustaa, rinnekatsomoa, portaikkoa) voi hyödyntää yleisöjumppien tai vastaavien lyhytkestoisten liikunta-, kulttuuri-, tai virkistystoiminnan järjestämiseen ilman erillistä korvausta. Tällöinkin toimintaa järjestävän tahon on huolehdittava, että alue on siisti käytön jälkeen eikä se toiminnallaan saa estää kulkua alueella