Lapsi hyppii pienten aitojen yli nurmikentällä.

Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteyteen. Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.

Kerhot ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024

Lukuvuodelle 23–24 on suunniteltu 46 kerhoa ja 59 viikoittaista kerhoryhmää. Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuvat suoraan ohjaajille 14.–18.8.23. Ryhmiin, joissa on tilaa ilmoittautumisen jälkeen, avataan täydennysilmoittautuminen 23.–24.8.23, jona aikana voit ilmoittautua mukaan vielä muihinkin mieleisiin harrastusryhmiin. Kerhotoiminta alkaa maanantaina 28.8.23 ja kerhot päättyvät perjantaina 24.5.24. Listaus kerhoryhmistä ja ohjaajista yhteistietoineen julkaistaan tällä verkkosivulla toukokuussa, jolloin harrastusmahdollisuuksista tiedotetaan myös Wilma -viestein.

Kerhojen ohjaajat

Tavoittelemme laadukasta toimintaa, jonka takia edellytämme kaikilta ohjaajiltamme asianmukaista koulutusta ja perehtyneisyyttä toiminnan tavoitteisiin. Rekrytoimillamme ohjaajilla tausta-asiat ovat kunnossa. Tarjoamme heille ja uusille ohjaajiksi aikoville maksuttomasti Lasten liike -koulutukset.