Kalajoki Akatemian liikuntapalvelut järjestää paljon erilaisia liikuntatapahtumia yhteistyössä paikallisten ja alueellisten urheiluseurojen kanssa. Tämän sivun oikeaan reunaan on kerätty urheiluseurojen nettisivuosoitteita, joiden avulla löydät lisätietoa eri urheiluseuroista.

Lähde rohkeasti mukaan harrastamaan!

 

Avustukset

Sivistyslautakunta jakaa vuosittain valtuuston myöntämän määrärahan puitteissa toiminta-avustuksia  liikuntatoiminnasta vastaaville kolmannen sektorin toimijoille. Yleis- ja perusavustusta voivat hakea sellaiset yhdistykset, järjestöt ja seurat jotka ovat rekisteröityneitä toimijoita ja jotka järjestävät toimintaa paikkakunnalla. Kohdeavustusta voivat hakea myös rekisteröitymättömät työryhmät liikuntatapahtuman järjestämiseen.

Yleis- ja perusavustukset haetaan huhtikuun loppuun mennessä,  sähköisen palvelun kautta www.avustusverk­ko.fi .

Hakemuksen liitteinä tulee olla yhdistyksen edellisen kauden tarkastettu toimintakertomus sekä tilinpäätös sekä tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kohdeavustusta voi hakea koko vuoden ja myönnetty kohdeavustus maksetaan toteutuneiden kustannusten perusteella kuitteja tai laskua vastaan.

Sivistyslautakunta ottaa huomioon avustusta myöntäessään hakijan toiminnan laadun ja laajuuden sekä kaupungin yleiset avustusohjeet.