Nuorisotalotoimintaa

Nuorisotalo Alexilla ja Nuoppari Rehiksellä on nuorten avoimet ovet syyskuun alusta toukokuun loppuun. Nuorisotalo Alex (Etelänkyläntie 42, Kalajoki) avoinna kaikille 13-vuotta täyttäneille tiistaisin klo 17-20 ja torstaisin klo 18-20. Nuoppari Rehis (Sautinkarintie 32, Himanka) avoinna kaikille 13-vuotta täyttäneille parittomina viikkoina ma ja ke 16-20 sekä parillisilla viikolla ke 16-20.  Avoimien ovien illoissa valvojina toimivat nuorisotyön ammattilaiset ja sinne ovat tervetulleita kaikki 13-vuotta täyttäneet.

Nuorisotalot ovat päihteettömiä nuorten kokoontumispaikkoja. Nuorisotaloilla voi pelailla biljardia, pingistä, pleikkaria, ym. Avointen ovien aikaan nuoppareilla voi lueskella lehtiä, katsella tv:tä, kuunnella musiikkia ja hengailla kavereiden kanssa.

Muutoksista aukioloissa kerromme nuorisotilojen lisäksi facebookissa ja instagramissa, löydät meidät Nuorten Kalajoki nimen alta molemmista palveluista.

Nuorisotalojen osoitteet:
Nuorisotalo Alex
Etelänkyläntie 42
85100 Kalajoki

Nuoppari Rehis
Sautinkarintie 32
68100 Kalajoki

Sekasin-Chat

Sekaisin-chatissa on mahdollista keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta kuten omasta olostaan, mielenterveyden pulmista, vaikeista tapahtumista elämässä tai avun hakemisesta. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä maanantaista perjantaihin klo 09.00- 24.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 15.00-24.00. Chat- palveluntarjoaa Suomen Mielenterveys ry.”