Koulutuskeskus JEDU Kalajoen Urheilijan polku

Koulutuskeskus JEDU:n opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua tavoitteelliseen urheiluvalmennukseen sekä harraste- että kilpaurheilupohjalta.

Kalajoen Urheiluakatemia organisoi Kalajoen lukion ja Koulutuskeskus JEDU:n opiskelijoille tarkoitettuja aamuvalmennusvuoroja, jotka järjestetään (lukukausien aikana) tiistai ja torstai aamuisin klo 8.30-10.00.

Lajiryhmiä on kahdeksan ja jokaisella ryhmällä on ammattitaitoinen valmentaja. Lajeina lukukaudella 2019-2020 ovat: jääkiekko, salibandy, jalkapallo, lentopallo, ratsastus, tanssi, taito- ja teholajit (esimerkiksi yleis-urheilu, golf, painonnosto) sekä kestävyyslajit (esimerkiksi hiihto, pyöräily, suunnistus). Myös muiden lajien harrastaminen pyritään mahdollistamaan.

Urheiluvalmennusopintojen sijoittuminen opiskelussa ja arviointi:

Valmentautumisesta saa osaamispisteitä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Opiskelija, joka sitoutuu pitkäjänteisesti urheilijan polkuun, voi sisällyttää opintoja aluksi 9 osp yhteisiin valinnaisiin tutkinnonosiin. Suunnitelma kirjataan hänen henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Tätä seurataan jaksoittain. Kurssit arvioidaan arviointikriteerien mukaan arvosanalla 1-5.

 

Akatemiaopintoja suunnitellessasi ole yhteydessä!

 

Akatemiayhteyshenkilö Terhi Lehtola puh. 044 7692478
Koulutusjohtaja Esa Siirilä puh. 040 1508 432
Opinto-ohjaaja Marjaana Rahkola puh. 040 1508 434