Varhaiskasvatuksen lastenhoitajalle ja ryhmäavustajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa haettavana

- Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi
- Ryhmäavustajan määräaikainen toimi

Avoimet tehtävät

Varhaiskasvatuksen lastenhoitjan toistaiseksi voimassa oleva toimi.

Alkusijoituspaikka on päiväkoti Mäntylä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Odotamme varhaiskasvatuksen osa-alueiden hyvää tuntemusta, lapsia osallistavaa työotetta, luovuutta ja joustavuutta. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan valmiutta vuorotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus 2176.97e

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 9.10.2020 klo 14.00 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 43.

ja

Ryhmäavustajan määräaikainen toimi ajalle 19.10.2020 – 4.6.2021.

Sijoituspaikkana on Marttilantien esiopetus

Ryhmäavustajan toimenkuvaan kuuluu päivittäiset hoito- ja huolenpitotehtävät, lasten avustaminen ja perushoito, toimintatilanteissa ja osallistuminen pienryhmätoimintaan. Ryhmäavustaja auttaa arjen sujumisessa moniammatillisessa työtiimissä sekä tekee yhteistyötä eri henkilöstöryhmien ja huoltajien kanssa.

Edellytämme ryhmäavustajalta varhaiskasvatustoimintaan soveltuvaa koulutusta. Arvostamme sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme luovaa ja lasta osallistavaa innostunutta työotetta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Palkkaus 1847.19e.

Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa. Työ alkaa 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 9.10.2020 klo. 14.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

vs. päiväkodin johtaja Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi. 044 4691 243 ja vs. varhaiskasvatusjohtaja Maria Pentinmikko, maria.pentinmikko@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.