Urheiluryhmien lajeja ovat

Jääkiekko

  • Jääkiekkoryhmässä voi harjoitella täysipainoisesti lukio-opiskelun ohessa. Ohjattujen aamuharjoitusten lisäksi opiskelija voi osallistua jääkiekkoseura JHT:n  harjoituksiin iltaisin ja iltapäivisin. Jäähalli sijaitsee lukion pihapiirissä, Merenojan liikuntakeskuksessa.

Yleisurheilu

  • Yleisurheiluryhmä tarjoaa hyvän mahdollisuuden nuorelle urheilijalle tehostaa lajiharjoitteluaan ammattitaitoisen yleisurheiluvalmentajan johdolla lukio-opintojen ohessa.

Telinevoimistelu

  • Telinevoimistelun aamuharjoitukset aloitettiin syksyllä 2015. Aamutreeneissä venyttelemme ja treenaamme telinevoimistelun monipuolisia liikkeitä eri telineillä. Harjoitukset toteutetaan yhteistyössä alan erikoisseuran KaNV kanssa seuran tiloissa.

Hiihto

  • Hiihtoryhmän ohjatut harjoitukset toteutetaan Merenojan liikuntakeskuksen ja hiihtourheilukeskuksen latureiteillä. Syksyisin hiihtäjillä on mahdollisuus hyödyntää tykkilumilatua. Urheilukenttä ja salitilat ovat lukion välittömässä läheisyydessä.

Lentopallo

  • Lentopalloa harrastavilla nuorilla on mahdollisuus jatkaa harjoitteluaan lukio-opintojen yhteydessä. Kalajoen matkailukeskuksen yhteyteen perinteisen lentopallon rinnalle on viime vuosina vahvasti lisääntynyt beach volley -toiminta. Paikallinen ja lähikaupunkien seuratoiminta tarjoaa hyviä mahdollisuuksia pidemmälle edenneille lentopallotaitajille. Lentopallon aamuharjoitukset ovat toimineet lukiossa lähes 10 vuotta.

Salibandy

  • Salibandyharjoituksissa keskitytään pelaajien henkilökohtaisten taitojen sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen. Lajin suosio on ollut viime vuosina voimakkaassa kasvussa myös lukiossa opiskelevien keskuudessa.

Ratsastus

  • Ratsastusvalmennus alkoi osana lukion aamutreenejä syksyllä 2010. Harjoitukset pidetään Kalajoen raviradan läheisyydessä sijaitsevassa maneesissa ratsastuksenopettajan johdolla. Viereiset tallit tarjoavat hevosille täysihoitopaikkoja ja hevosia opiskelijoiden käyttöön.

Jalkapallo

  • Jalkapallovalmennus alkoi osana lukion aamutreenenjä syksyllä 2017.

Aamuharjoitukset toteutetaan yhteistyössä Kalajoki Akatemian kanssa. Myös Kalajoen ammattiopiston opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua harjoituksiin.