Aamu- ja iltapäivätoiminnalla tarkoitetaan perusopetuslain mukaista perusopetuksen oppilaille suunnattua ohjattua toimintaa. Tavoitteena on tarjota lapsille heidän tarpeitansa vastaavaa, monipuolista ja virkistävää toimintaa sekä antaa myös mahdollisuus lepoon ja itsekseen olemiseen. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu lapsille, joiden molemmat vanhemmat ovat töissä tai opiskelevat. Jos toinen vanhemmista on kotona esim. äitiyslomalla, lapsi ei ole oikeutettu osallistua toimintaan.

Toimintaa järjestetään perusopetuksen ensimmäisen (1.) ja toisen (2.) vuosiluokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on perusopetuslain mukainen päätös erityisestä tuesta. Aamupäivätoimintaa järjestetään (klo 6.30 – 10.30) ja iltapäivätoimintaa (klo 12 – 17.00). Huom. Tyngällä klo 16.30 saakka.

Uudelle lukuvuodelle toimintaan haetaan keväisin, keväällä 2023 ilmoittautuminen on 9.-24.2.2023. Paikkaa tulee hakea joka kevät uudestaan, vaikka lapsi olisi jo toiminnassa mukana. Minimimäärä osallistujille on kahdeksan (8) lasta, jotta toiminta toteutuu. Kesken lukuvuoden toimintaan voi hakea mukaan, mikäli ryhmä lapsen koululla on toteutunut.

Toimintaa järjestetään koulujen työvuoden aikana koulupäivinä. Raution koulun, Tyngän aluekoulun ja Raumankarin yhtenäiskoulun aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään kouluilla. Merenojan yhtenäiskoulun ap/ip-toimipaikka sijaitsee osoitteessa Lankilantie 19.

Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta sekä hoitoaikojen varaamisesta liitteenä oikealla.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan asioissa yhteydenotot Opetuspalveluiden toimistosihteeriin p. 044 4691 600 Satu Lehto tai satu.lehto@kalajoki.fi.

Linkki hakuun eDaisy.