Varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen erityisopettajaa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa uudelleen haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Opettajaa haetaan ohjaamaan ja toteuttamaan Varhaisen puuttumisen ja tukimuotojen kehittäminen sekä varhaiskasvatuksen henkilöstön ohjaus -hanketta ajalle 1.8.2020 -31.7.2021.

Kalajoen varhaiskasvatus on saanut hankkeelle Opetus-ja kulttuuriministeriön erityisavustusta vuosille 2020-2021. Ohjaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa ja kiertää kaikissa Kalajoen varhaiskasvatusyksiköissä (sekä kunnallisissa että yksityisissä) ohjaten ryhmissä varhaiskasvatuksen henkilökuntaa pedagogisten asiakirjojen täyttämisessä, tuen suunnittelussa ja eri menetelmien käyttöönotossa sekä ryhmissä että yksittäisten lasten ohjaamisessa, tuottaa tarvittavaa materiaalia varhaiskasvatuksen käyttöön sekä osallistuu vanhempien ja yhteistyötahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Odotamme sinulta varhaiskasvatuksen ammatillisen osaamisen lisäksi kokemusta erityisopetuksesta ja -kasvatuksesta.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus-ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.Kelpoisuusvaatimuksena vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali-ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 26.8.2020 klo 13.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

varhaiskasvatuksen ohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 848 ja 28 Puolukan ja Mäntylän vs. päiväkodin johtaja Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta –ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.