Vastaavan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus avoinna

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana

VASTAAVAN VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN sijaisuus ajalle 8.4.2021-17.2.2022. Työ mahdollisesti jatkuu pidempään.

Alkusijoituspaikka on ryhmäperhepäiväkoti Vaahteramäessä.

Vastaavan lastenhoitajan tehtävä edellyttää oma-aloitteista tapaa työskennellä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Odotamme varhaiskasvatuksen osa-alueiden hyvää tuntemusta, lapsia osallistavaa työotetta, luovuutta ja joustavuutta. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi. Vastaavan lastenhoitajan työtehtäviin kuuluu lasten yksilöllisen varhaiskasvatuksen lisäksi mm. työvuorosuunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 9.3.2021 klo 14.00 mennessä. Haastattelut pidetään 11.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.