Verkkokaupan mahdollisuudet -tilaisuus ma 2.12.2019

Tarjolla on käytännön läheistä tietoa verkkokaupan tarjoamista mahdollisuuksista. Mitä asioita kannattaa huomioida? Miten verkkokauppa suunnitellaan ja toteutetaan? Miten verkkokauppaa pyöritetään?

Tilaisuus sopii kaikille verkkokaupan perustamista pohdiskeleville, olipa kyseessä miten varhainen pohdintojen vaihe tahansa menossa. Tilaisuus sopii yhtä lailla vakiintunutta yritystoimintaa verkkokaupan keinoin kehittäville tai kokonaan uutta yritystoimintaa suunnitteleville. Verkkokaupan näkökulmia avaa kouluttajana kokenut myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen Mika Pajala (Solart Ky). Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Virtuklubi-hankkeen kanssa.

Tarjolla on kattava katsaus käsiteltävään aiheeseen:

Miksi perustaisin verkkokaupan tai monta hyvää syytä miksi se ei välttämättä kannata? Mitä verkkokaupassa voi ja kannattaa myydä? Verkkokauppiaan vastuut ja velvollisuudet (mm. vaihto- ja palautusoikeus, GPDR), verkkokaupan toteutuksen monet vaihtoehdot sekä erilaiset maksu- ja toimitustavat ja niiden käyttöönotto (kotimaa/ulkomaa). Aiheina myös varasto ja varaston kierto (oma vs. maahantuoja / jakelija), sisällöntuotanto verkkokauppaan (tuotekuvaus, tekstit), verkkokaupan markkinointi ja verkkokaupan pyörittämisen erityispiirteet (verrattuna kivijalkakauppaan).

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Kalajoen seudulla (Kalajoki, Alavieska, Merijärvi) toimiville yrityksille toimialaan tai sijaintipaikkaan katsomatta tai kokonaan uutta yritystoimintaa suunnitteleville. Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on myös kahvit/teetä ja suolapalaa. Lisätietoja tilaisuudesta sähköpostitse: kimmo.niskanen@kalajoki.fi tai puhelimitse 044 4691 604.

Halusimme tehdä myös osallistumisen helpoksi. Ilmoittautuminen hoituu tämän linkin kautta.

Aika: Ma 2.12. klo 17.00-20.00

paikka: Kalajoen kaupungintalo, Kalajoentie 5 (2krs, kokoustila Merikotka)

 

Kalajoen seudun yrityspalvelut tarjoaa yritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen maksutonta neuvontaa ja käytännön resurssiapua yrityksille Alavieskassa, Kalajoella ja Merijärvellä.