Viher- ja ulkoilualueiden työntekijälle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden kuntatekniikan yksikkö hakee

VIHER- JA ULKOILUALUEIDEN TYÖNTEKIJÄÄ.

Viher ja ulkoilualueiden työntekijän tehtävänkuvaus

Tehtävänkuvaan kuuluvat viheralueiden, leikkikenttien ja ulkoilualueiden kunnossapito.

Kesällä työnkuvaan kuuluvat puisto- ja pienvenesatamien työt ja talvella puistotyöt sekä ulkojäiden kunnossapito, jäähallin työntekijöiden sijaistaminen sekä latupäivystys. Lisäksi tarvittaessa asemakaavateiden kunnossapitotehtävät.

Mitä odotamme työntekijältä?

Edellytämme työntekijältä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Työntekijältä vaaditaan vähintään henkilöauton ajokortti, eduksi katsotaan kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti.

Alan koulutus ja aiempi monipuolinen työkokemus sekä traktorin käyttökokemus kesä- ja talvikunnossapidossa katsotaan hakijalle eduksi. Työntekijältä vaaditaan valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen toimen vastaanottamista. Palkka TS:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6kk:n koeaikaa.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 23.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja toimesta antaa yhdyskuntatekniikan insinööri Juha-Pekka Karihtala, juha-pekka.karihtala@kalajoki.fi, 044 04691 787

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.