Virta-salin konsertit keväällä 2020

Ohessa lista Virta-salin kevään 2020 konserteista

 

Virta-salin kevään 2020 konsertit:

 

La 7.3 klo 19.00 JP Leppäluoto – Omalla Maalla-   -Liput 27,50 €

Tummaäänisenä tulkitsijana tunnetun Leppäluodon intensiiviset liveillat koostuvat artistin omasta laajasta tuotannosta.

 

Su 15.3 klo 14.00 Gospelkuoro Pisaran konsertti   – Liput 10,00 €

Pe 20.3 klo 19.00 Laura Moisio   – Liput 17,50 €

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Hänen folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää sekoittavissa kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.

 

Pe 3.4 Matti Johannes Koivu    – Liput 22,50 €

Matti Johannes Koivu kuuluu vankasti maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. Hänet tunnetaan artistina, joka ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiin.
Koivu on julkaissut kahdeksan soololevyn lisäksi lastenmusiikkilevyn ja neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Suuren yleisön tietoon Koivu tuli alunperin cover-versioista, joita hän teki Irwin Goodmanin esittämistä kappaleista.

 

Pe 17.4 klo 19.00 Sanat Jukka Virtanen – Tulkitsee Sonja Lumme    – Liput 22,50 €

Jukka Virtanen oli suomalaisen viihteen legenda, mies joka jätti suurenmoisen perinnön niin teatterin, tv-viihteen, musiikin kuin kirjallisuuden saralla. Kunnianosoitus on siis enemmän kuin paikallaan.
Jukka Virtanen sanoitti ja käänsi laulelmaa, iskelmää, teatterimusiikkia ja oopperaa, ja teki sen kaiken lämmöllä ja tinkimättömällä taidolla. Jukan nokkelat ja hauskat, erinomaisen kauniit, satuttavat ja filosofisetkin sanoitukset ja laulujen käännöstekstit kuuluvat suomalaisen kevyen musiikin historiaan. Jukka löysi vaistomaisesti jokaisen tyylilajin syvimmän olemuksen ja kirjoitti tekstin sitä taitavasti myötäillen. Näin syntyivät mm. sellaiset aarteet kuin menneen maaseudun tunnelmaa huokuva Maalaismaisema, unohtumaton Myrskyluodon Maija, dramaattisen hauska Kuoleman paikka sekä mestarillinen Hanna ja Niilo.

 

To 7.5 klo 19.00 Costello Hautamäki    Liput 22,50 €

Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki tekee soolokeikkoja ”mies ja kitara” -meiningillä silloin kun Popeda pitää keikkataukoa. Costellon settilista koostuu muun muassa Popedan, Hurriganesin sekä hänen omista jo ikivihreistä suomirock-klassikoistaan. Ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rokkiklassikkokin!

 

To 14.5 klo 19.00 Toukokuun Tähdet – Ylivieskan musiikkiopiston kevätkonsertti.  Vapaa pääsy

 

Liput Kahvila Kirjasta tai lippu.fi

Kahvila Kirja:

kahvila.kirja@kalajoki.fi

puh: 0406531052