Yhdistysmuotoinen työterveyshuolto tulee alueellemme

Vahvan kiinnostuksen siivittämänä alueellemme on alkamassa yritysten ja yhteisöjen omistama voittoa tavoittelematon yhdistyspohjainen työterveyshuolto. Työterveyshuolto omaksi! –ohjausryhmä on selvitystyöstä ja teiltä osallistujilta saamien tietojen pohjalta päättänyt, että toiminta perustetaan alueelle yhteistyössä Pietarsaaren Työterveysyhdistys ry:n ja Keskipohjanmaan Työterveyshuolto ry:n kanssa. Nämä toimijat ovat yhdistymässä kesän aikana ja yhdistymisen myötä toimintaa käynnistetään yhteistyössä uuden nimen alla myös meidän alueelle.

Alueellamme toiminnan on määrä käynnistyä 1.1.2020 alkaen, ensin Ylivieskassa ja jo heti alkukeväästä myös Nivalassa ja Kalajoella sekä mahdollisesti myös muilla paikkakunnilla myöhemmin, jos asiakaspohja on riittävä. Asiakassopimusten laadinta käynnistyy välittömästi, elokuussa alkaa myös osaavan henkilökunnan rekrytointi sekä toimitilojen valmistelu eri paikkakunnille.

  • Järjestämme infotilaisuuden yhdistysmuotoisen työterveyshuollon käynnistymisestä

torstaina 6.6. klo 14-15 Ylivieskassa

Centria-ammattikorkeakoulun auditoriossa (Vierimaantie 7)

Ilmoittaudu infotilaisuuteen 4.6.2019 mennessä tästä: http://www.ytek.fi/ytek-ilmoittaudu/1241/

Mikäli olet estynyt tulemaan infoon paikalle, niin tilaisuutta on mahdollista seurata livevideointina. Tilaisuuden videointi tallennetaan ja se on saatavissa tilaisuuden jälkeen myös. Tästä linkistä pääset seuraamaan tilaisuutta livenä tai tallenteelta: https://videopalvelu.com/yhdistysmuotoinen-tyoterveyshuolto/

 

  • Kartoitus paikallisista työterveyshuollon yhteistyökumppaneista

Vahvan kiinnostuksen siivittämänä alueellemme on alkamassa yritysten ja yhteisöjen omistama voittoa tavoittelematon yhdistyspohjainen työterveyshuolto. Toiminta perustetaan alueelle yhteistyössä Pietarsaaren Työterveysyhdistys ry:n ja Keskipohjanmaan Työterveyshuolto ry:n kanssa. Nämä toimijat ovat yhdistymässä kesän aikana ja yhdistymisen myötä toiminta laajenee uuden nimen alla myös meidän alueelle.

Työterveyshuolto tarvitsee yhteistyökumppanikseen paikallisia yrityksiä ja niiden palveluita, jotta voi palvella asiakasyrityksiään monipuolisemmin. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, niin vastaathan tähän lyhyeen kyselyyn kertomalla yrityksesi palveluista. Vastausaikaa on 4.6.2019 saakka.

Vastaamisen voit aloittaa klikkaamalla seuraavaa linkkiä tai kopioimalla linkin Internet-selaimen osoiteriville

https://player.myzef.com/taitoavain/ajax/?q=43-6sMlETBa

Lisätiedot: Mari Autio, Taitoavain, puh. 0400 214 356, mari.autio@ylivieska.fi