Ylilääkärin viran sijaisuus

Kalajoki kyltti ja takana punertava auringonlasku ja rantamaisema

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

YLILÄÄKÄRIN viran sijaisuus ajalle 23.11.2020 - 31.12.2021

Ylilääkärin tehtäviin kuuluu mm. lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottotoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä lääkäreiden esimiehenä toimiminen sekä erikoissairaanhoidon koordinointitehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva eri-koislääkärin tutkinto sekä riittävä hallinto- ja johtamiskokemus. Lisäksi edellytämme perusterveydenhuollon alan tuntemusta sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Yhteistyötaidot ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja täydennät osaltasi loistavaa työyhteisöämme.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 23.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan, mutta voit myös esittää palkkatoiveen. Sijaisuuden päättymisen jälkeen voimme neuvotella muista mahdollisista työtehtävistä.

Hakemukset www.kuntarekry.fi-sivuston kautta 3.11.2020 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja antaa terveyspalveluiden palvelualuejohtaja Kauno Salminen 044-4691 542, kauno.salminen@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.