Ylilääkärin virka avoinna

Kalliolla seisovat ihmiset kuvaavat yrityksen kasvua

Nykyisen ylilääkärimme eläköityessä, Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana ylilääkärin virka.

Ylilääkärin tehtäviin kuuluu mm. lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottotoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä lääkäreiden esimiehenä toimiminen sekä erikoissairaanhoidon koordinointitehtävät. Tehtävään voidaan mahdollisesti liittää tulosalueen vastuuhenkilön tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto sekä riittävä hallinto- ja johtamiskokemus. Lisäksi edellytämme perusterveydenhuollon alan tuntemusta sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Yhteistyötaidot ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja täydennät osaltasi loistavaa työyhteisöämme.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan mutta voit myös esittää palkkatoiveen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Mol:n sivuilta tai Kuntarekrystä. Hakemukset Kuntarekryn kautta 13.4. mennessä.

Lisätietoja ylilääkäri Anna-Liisa Hannula-Tukiainen p. 044-4691555